NeONBlazeR kesinlikle ben değilim kimse multi açtığımı sanmasın. O derindarbedir.
Bu arada banlamayın TaaRRuz hocam ile görüşüyorum.
NeONBlazeR hakkında.
|
NeONBlazeR kesinlikle ben değilim kimse multi açtığımı sanmasın. O derindarbedir.
14-04-2014 Saat: 06:57
Ya sen nasıl bir insansın,kaç keredir gitmiyorsun ? TaaRRuZ hocamız gerekli cevabı vermişti...
Haksız ban yiyince sende böyle yaparsın Berkay. Kendi insanlığına bir bak bence empati yapmadan laflar savurup “ yetkisi alınsın, banı uzasın ” bu nedir.
Böyle işler çocuk oyuncağı değil. Böyle konulara küçük yaştakiler bakmamalı. Çocuklar karşısındakinin durumunu bilmezler. Ortaya laf savururlar. Mesajımı anlayan anladı. Anlamayan bir kez daha okusun.
14-04-2014 Saat: 14:01
Yetkiliye karşı kışkırtıcı ithamlarda bulunamazsın.Şuan sen bir üyesin ve o bir yetkili.Tekrarında iletişiminide hiçe sayıp banlarım bilgine.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
14-04-2014 Saat: 14:35
Hocam ben öyle mesajlar yazmak istemem ama her yerde benim kötülüğümü istiyor(lar). Alay ediyorlar.
14-04-2014 Saat: 14:43
Hocam bence alay etmiyorlar , siz yaşça büyüksünüz bence örnek davranın ve olumlu bir cevap verin yani kışkırtıcı değilde ders verici cevaplar verseniz bence hem örnek olursunuz hemde saygıyı hakkedersiniz.
https://instagram.com/alphazzers
(14-04-2014 Saat: 14:43)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence alay etmiyorlar , siz yaşça büyüksünüz bence örnek davranın ve olumlu bir cevap verin yani kışkırtıcı değilde ders verici cevaplar verseniz bence hem örnek olursunuz hemde saygıyı hakkedersiniz. Bakın. Benim amacım kimseyi kışkırtmak değil, veya sinirlendirmek. Kişinin amacı belli, durumu belli. Biliyorsunuz ; Ufak bir şeyden dolayı “ Neon Blazer şüphelerim ” diye bir konu açmıştı hatırlarsanız. Amacı baştan beri benim yetkimi düşürmekti. İşin arkaplanını biliyorum. Her seferinde cümlenin sonunda adımı kullanarak sinir bozucu cümleler kuruyordu. Ben herkesin kendi dilinden konuşmak isterim ve o şekilde konuşurum. Ben ders verecek bir cevap savursam, 15-20 dakika yazmaya emek sarfetsem bile kimsenin fikri değişmeyecek. Aynı kin ve nefret devam edecek. Umarım durumu anlamışsınızdır. İyi forumlar..
14-04-2014 Saat: 14:58
(14-04-2014 Saat: 14:51)lukata Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(14-04-2014 Saat: 14:43)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence alay etmiyorlar , siz yaşça büyüksünüz bence örnek davranın ve olumlu bir cevap verin yani kışkırtıcı değilde ders verici cevaplar verseniz bence hem örnek olursunuz hemde saygıyı hakkedersiniz. İdolümsünüz kimseye düşman olmanızı veya hedef olmanızı istemezdim (: https://instagram.com/alphazzers
14-04-2014 Saat: 15:34
(14-04-2014 Saat: 14:51)lukata Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Yanlış anlama ama neden Secilmis42 yi neden Teknology'i neden TheLegend'i şikayet etmiyorlar da seni şikayet ediyorlar her seferinde anlamış değilim?Demek ki senin de bir yerler de kabahatin olmalı.(14-04-2014 Saat: 14:43)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence alay etmiyorlar , siz yaşça büyüksünüz bence örnek davranın ve olumlu bir cevap verin yani kışkırtıcı değilde ders verici cevaplar verseniz bence hem örnek olursunuz hemde saygıyı hakkedersiniz.
14-04-2014 Saat: 15:37
Aslında Kaily hocamda haklı..
Kimin tarafını tutacağımı bilmiyorum (: https://instagram.com/alphazzers
14-04-2014 Saat: 15:49
(14-04-2014 Saat: 15:34)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(14-04-2014 Saat: 14:51)lukata Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Yanlış anlama ama neden Secilmis42 yi neden Teknology'i neden TheLegend'i şikayet etmiyorlar da seni şikayet ediyorlar her seferinde anlamış değilim?Demek ki senin de bir yerler de kabahatin olmalı.(14-04-2014 Saat: 14:43)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence alay etmiyorlar , siz yaşça büyüksünüz bence örnek davranın ve olumlu bir cevap verin yani kışkırtıcı değilde ders verici cevaplar verseniz bence hem örnek olursunuz hemde saygıyı hakkedersiniz. Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. o zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın. ( Hz.Muhammed S.A.V ) -------------------- Şikayet eden şahısların kendi kişilik özelliklerine bakmanız lazım. Derindarbeyi bilmeyen kalmadı. En son benim multimi açıp özür dilemiş. Bir zamanlar beni şikayet edip ÖM'den bana küfürler savuran Derindarbenin şikayetinde haklılık var mı ? Arkadaşlar bakın. Aslında bana gelen bütün şikayetlere bakın. Hepsi haksız değil mi ? 10TL.NET dışı olan bir sitenin haberini yayınlamak suçtur ama suç sayılmadı. Ama ben kendi 10TL.NET sitemi paylaşınca ban yedim. İleri gitmek istemiyorum. Şimdi de banlı ve herkesden yetkim düşük olduğu için alay konusu yaptılar beni. Onlara neden kızan yok ? Hedef benim de ondan. Kuralları uygulayan, kimseye kin gütmeyen ve haksızlara haksız diyen ben. Onlara hedef oldum. Okuyun bunları. Her harfini okuyun, durumu anlamaya çalışın. Empati yapmadan laflar savuranlar gibi olmayın. Kendinizi benim yerime koyun, elinizi vicdanınıza koyun. Biliyorum bana kin güdenler bu mesajı okurken kahkahalar atarlar. Unutmayın ki ; Gülme komşuna gelir başına. Saygılarımla..
14-04-2014 Saat: 15:57
Hocam , dediğim gibi hedef ve düşman olmanızı istemezdim.
İnşallah hesabınızı açarlar. https://instagram.com/alphazzers
14-04-2014 Saat: 16:05
Bazi konularda neon blazere cok haksizlik yapildigini dusunuyorum . DerinDarbe cok ileri gitti hep neon blazeri sikayet ediyor ve uyeler bunun gercek oldugunu saniyor . Ama banlanma sebebinde senin suclu oldugunu dusunuyorum .
14-04-2014 Saat: 16:18
(14-04-2014 Saat: 16:05)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bazi konularda neon blazere cok haksizlik yapildigini dusunuyorum . DerinDarbe cok ileri gitti hep neon blazeri sikayet ediyor ve uyeler bunun gercek oldugunu saniyor . Ama banlanma sebebinde senin suclu oldugunu dusunuyorum . İşte. Söylediğim gibi durumu anlamayanlar ya da anlamak istemeyenlerin genel yorumu bu oluyor. Tamam suçlu olduğumu düşünmüşsün devamını getirmelisin. Neden ban yedim ? Hangi kurala dayanarak ?
14-04-2014 Saat: 16:26
Neon Blazer'in üstüne sadece yetkililer gitmiyor üyeler de gidiyor. Hep onun hakkında şikayet konuları açılmıştı ve ona karşı örgütlenmişlerdi. Bunu biraz yönetime yeni katılmasına bağlıyorum. Galiba eski yetkiliydi yine de yanlış konuşmayayım. Yönetim her yıl değişiyor kastım bu. Belki kıskançlık gibi husumetler olabilir.
14-04-2014 Saat: 16:51
Bak yaşını bilmediğimden isminle hitap ediyorum,Yıldıray ben senin kötülüğünü istemem hatta hiçbir kimsenin kötülüğünü istemem ama senin yaşca kandırmaya hakkın yok dimi ? -- yazar geçersin ama kafadan sallama rakamlarla d.10tl deki saygınlığın düşmekte ben çok takılmam ama çevrimiçi list'e baktım ve Google'nin o konuyu incelediğini gördüm.
ama, büyüksen bir abi küçüksen bir kardeş olarak sayarım ama eskisi kadar saygı göstereceğimi sanmıyorum...
14-04-2014 Saat: 18:25
(14-04-2014 Saat: 16:51)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak yaşını bilmediğimden isminle hitap ediyorum,Yıldıray ben senin kötülüğünü istemem hatta hiçbir kimsenin kötülüğünü istemem ama senin yaşca kandırmaya hakkın yok dimi ? -- yazar geçersin ama kafadan sallama rakamlarla d.10tl deki saygınlığın düşmekte ben çok takılmam ama çevrimiçi list'e baktım ve Google'nin o konuyu incelediğini gördüm. Yaşca kandırmaya hakkım yok ama yaşım sebebiyle hiç havalı davrandım mı ? Gerçek yaşımı bildirme zorunluluğum yok bildiğime göre. Google'ın o konuyu incelemesiyle benim saygınlığımın düşmesinin hiç alakası olmaz. Hem bu konuya saygınlık meselesini neden karıştırdın. Mutlu mu oluyorsun ? -------------------- Asıl mesele ban meselesi. Banlandığım için mutlu olduğunuz belli. Hem kendi forumuma gelip “ destekte banlandı :D ” diye bir yorum yapmanız hem de burada “ banı uzamalı, yetkisi alınmalı ” demeniz. Her konunun sonuna adımı koyup vurgulu sinir bozucu sorular sormanız ? Hepsinin amacı belli, sebebi belli. " Kıskançlık, kin, nefret " Uzatmama gerek yok ama 1-2 sözüm daha var. Saygınlık, üstünlük, şan, makam hiçbiri umrumda değil. Yeter ki verilen hizmete değer verilsin, geçmişten kalma dostluklar silinmesin. Bunu isterim. Banlandıktan sonra bana değer verenler ve vermeyenler ortaya çıktı. Empati yapanlar ve yapmayanlar, Kıymet bilenler ve bilmeyenler hepsi ortada. Bu konuya kaç mesaj attım saymadım ama hiçbiri anlaşılmamış ya da anlaşılmak istenmiyor. Kendinizi benim yerime koyun dedim hatalısın dediler, empati yapın dedim saygınlığın düşüyor dediniz. Demek ki değerim yokmuş... Neyse lafı uzatmadan herkese iyi forumlar..
14-04-2014 Saat: 19:27
Boşuna tartışıyorsunuz ne ceza değişecek neden düşünceler didişmeyin birbirinizle.Sende daha multi açma cezanın bitmesini bekle.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Nekdar İronik Değilmi sanki tarih yeniden tekerrür'ediyor Garipsemedim Şahsen :)
NeONBlazeR Tek Önerim Kendini burasıyla Fazla Kısıtlama Başka Projeler yap ilgilen burası pek önemli değil kendi değerini saygınlığı bilgiğin sürece ne bu konu hakkında tartış nede kendini savun bazı kişilere kendin nekdar anlatmaya kalkasan'da fayda etmez herkez hayatta 4 4'lük değil insanız hatalarımız'dan ders alırız kimileri olduğu yerde sayar örneklerini görebilmekteyiz yetkilelere bakarsan kimileri'de hedefine mutlaka ulaşır ve saygınlığını korur kısa ve öz olarak takma kafana bosver ;)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac) İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero) Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
17-04-2014 Saat: 18:19
niye ? yaptın NeonBlazer ? Ö.M atarmısın ? Sen iyi birisiydin .
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|