Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık Teşekkürü Bile Çok Görür Olduk
Arkadaşlar Lütfen Bu Yazıları Tam Okumadan Kimse Yorum Yapmaya Kalkmasın . Şimdi Yazıcaklarım Kesinlikle Alıntı Değildir .

Evet arkadaşlar lafa bir yerden başlamak gerekiyor , ben 2 bilemedim 3 hafta önce foruma geri dönüş yaptım. Buralar Eskisinden Aksine Çok Değişmiş Ve Gelişmiş ama Bazı Yönleriyle - tarafa Çekilmiş bu forum Bunu nedeni Grafikerlere Bence Haksızlık yapıyor emeğinin karsılığını alamıyor bence grafikerler [Ben Dail] Eskiden Her Yaptığım Tasarıma 10 Kere Teşekkür İltifat Alırken Şİmdi Hiçbirşey Yok .Mesela Örnek Vericek Olursak Gecen Gun Bir Kaç Logo Yaptım Arkadaşlara İsim Vermiyim Teşekkür Etmeden Logoyu Kullanmış Bari Teşekkür Ette Bende Logoyu Beğendini Veya Yorumunu Yap Logomu Beğenmediğini biliyim ama Yanıtsız Bir Şekilde Yaptığım Logoyu Kullanıyorlar bugunde Rastladım Bir Kaç Kişiye , Başka Bir Konu rep Konusu Hep Laflar Çıkıyor Biz Destek Sitesiyiz Rep İstemek Yasaktır Rep İçin yapmıyoruz Diye Artık Rep Sezonu Kapanmış Birine Logo Yapıyorsun teşekkür Etmedikten Sonra Birde Üstüne Üstlük Repmi Vericek Nerde senın emeğin Nerde Senın Hakkın Bu yüzden biz grafikerler Adına Konusuyorum ; Biz Bir İş yapıyorsak Sizin İçin yapıyoruz Sizde bize rep Vermeseniz Bile Bir Teşekkür Edinde Beğenildiğimizi Veya Eleştiri yapında Beğenilmediğimizi Bilelim. Diyip Konuyu Kapatıyorum Herkeze İyi forumlar.

Konuyu Okumadan Yorum yapmayınız Görüşlere açığım Önerilere Açığım Lütfen Post Kasmak İçin Haklısınız , kakılıyorum gibi Sözcükler Kullanmayınız.

Katılıyorum Çünkü Diyip Görüşünüzü Bize Sununuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumsuz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2014 Saat: 21:13)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumsuz...

Diyipte Post Kasmayın Yorumunuz Yoksa Yazmayın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence repler sıfırlanıp yapılan hizmete rep verme zorunluluğu verilmeli..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2014 Saat: 21:17)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence repler sıfırlanıp yapılan hizmete rep verme zorunluluğu verilmeli..

Su Rep Sistemi Tamamen Kalksa Daha İyi Olur :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2014 Saat: 21:19)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2014 Saat: 21:17)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence repler sıfırlanıp yapılan hizmete rep verme zorunluluğu verilmeli..

Grafikerler Yaptıkları Karısında Ne Alıcaklar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hersey Destek İçin Değilmiydi ? Ayrıca Bana Yaptığın Logo İçin Teşekkürler Beğendim Ama Kullanmadım Çünkü Siteyi Kapattım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın bir teşekkür bile etmiyorlar artık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2014 Saat: 21:22)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2014 Saat: 21:19)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Grafikerler Yaptıkları Karısında Ne Alıcaklar

Teşekkür eklentisi getirilebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkçası Haklısın Ben Rep Verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana hak veriyorum Bora,aslında rep iyi bir sistem ama kullanmasını bilene,bu sistemde teşekkür bile edilmeyen oldukça güzel tasarımlar var. bazen çok beğenip teşekkür etmeden 10tl.net dışı site açıp tasarımları vs. kullanıyor,sölemiyor buluncada kapattırıyıyorum / kapattırıyoruz yani bu sistem üzerine teşekkür sistemi plugin'i işe yarayabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tüm görüşleriz İçin Teşekkür Ederim sadece İçimi Döktüm Size ;
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerlerin bu göreve alınış sebebi zaten bu değil mi? Bundan bir karşılık bekleyemezsin zaten. Sana bir koşul veriyorlar, isteklere cevap verirsen üyelere yardımcı olursan grafiker olursun diye. Bunu repe çeviremezsiniz, bir forumda rep ne işe yarar? Sadece ana sayfada öne geçip yetkili olabilmek için mi? Böyle düşünmek yerine lugatınızdan rep kelimesini çıkarın bence.
Teşekkür konusunda elbet bende katılıyorum, destekte oldum olalı var bu rep sorunu, kökten kaldırılmalı bence. Yeni bir sisteme de gerek yok...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumsuz dedim yani iyi bir konu üzerine durmuşsunuz, anlamında.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Furkmmo'a Şu Konuda Katılıyorum;
Alıntı:Teşekkür konusunda elbet bende katılıyorum, destekte oldum olalı var bu rep sorunu, kökten kaldırılmalı bence. Yeni bir sisteme de gerek yok...

Bunu Daha Önceden de Dile Getirmiştik yada Getirilmişti. Rep sistemi kalkmalı yerine teşekkür gelmeli diye. bu seferde herkes teşekkür kasar dendi.. İyi de Sebep Yokken Teşekkür Etmek Çok saçma gelir insana. Merhaba Yazısına Hemen Teşekkür. Bence Rep Sistemi (olur mu bilinmez) Yalnızca belli Bölgelerde Kullanılmalı. Bunu Teşekkür Eklentisi içinde söylüyorum. Belli Bölgede kullanacaksın. Diğerleri Tarafsız Rep alacak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam gerçekten de bu rep sistemi büyük bir sorun. Eski konuları ara sıra inceliyorum. Rep sistemi ile ilgili sorunlar var. İnsanlar cimrilik yapıp vermiyorlar(bazıları) kendi repleri daha yüksek kalsın diye. Zaten genel bakıştaki rep sıralaması kalkmalı. Orada sıraya girmek için neler yapıyorlar. Birbirlerinin replerini silenleri bile duydum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2014 Saat: 22:46)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Furkmmo'a Şu Konuda Katılıyorum;
Alıntı:Teşekkür konusunda elbet bende katılıyorum, destekte oldum olalı var bu rep sorunu, kökten kaldırılmalı bence. Yeni bir sisteme de gerek yok...

Bunu Daha Önceden de Dile Getirmiştik yada Getirilmişti. Rep sistemi kalkmalı yerine teşekkür gelmeli diye. bu seferde herkes teşekkür kasar dendi.. İyi de Sebep Yokken Teşekkür Etmek Çok saçma gelir insana. Merhaba Yazısına Hemen Teşekkür. Bence Rep Sistemi (olur mu bilinmez) Yalnızca belli Bölgelerde Kullanılmalı. Bunu Teşekkür Eklentisi içinde söylüyorum. Belli Bölgede kullanacaksın. Diğerleri Tarafsız Rep alacak..

Sadece konularda olsa güzel olabilirdi.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bora`ya Katılıyorum Ama Rep Vermede Değil Rep Vermeyede Bilirler.Ama En Azından Bir "Teşekkürler Ederim" Yorumunu Çok Görmesinler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2014 Saat: 14:38)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bora`ya Katılıyorum Ama Rep Vermede Değil Rep Vermeyede Bilirler.Ama En Azından Bir "Teşekkürler Ederim" Yorumunu Çok Görmesinler..

Zaten açılan konuların yarısını ziyaretçiler ziyaret ediyor aslında üye olamayanlar konuların içeriğini göremiyecek + yorum atmadanda göremicekler mesela üye oldular ama yorum atmadılar yorumlarını atcaklar ve öyle görünecek aslında bu fikir yeni geldi aklıma bana katılan varmı ?
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya da şöyle olabilir ;

Mesela biri logo istedi. Bora'da logoyu yaptı.

Normalde böyle koyar:

PHP Kod:
[img]http://....png[/img] 

Bir eklenti yapılabilir. Bora logoyu bu şekilde koyar:

PHP Kod:
[gizle][img]http://....png[/img][/gizle] 

Logoyu isteyen kişinin karşısına ;

Bu logoyu görebilmek için teşekkür etmeniz gerekiyor.

Diye bir yazı çıkar. Teşekkür edince logo görünür. Nasıl ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping