Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TikiTaK Grafiker Başvurusu
Ad & Soyad : Murat Ünsal
Okul:Okul Bitti Yakın Zamanda Askere Gideceğim
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Yok
html bilgisi:%45
css bilgisi:%35
php programlama bilgisi:%30
diğer bilgileriniz:
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : UxForum.10TL.NET (uzun süğre yoktum hatırlayamadım)
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz:
UxForum.10TL.NeT
Şuanki rep puanınız:21
konu sayısı:67
Önemli Olan 1 konu linkiniz:(MultiColor Harika Bir Tasarım Yapıyorum)
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Çabuk Sıkılırım,Yeni Şeyleri Severim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Fakat Grafiker Adayı Olup Grafiker Olmanız Daha Kolaylaştıracaktır.Fakat Uzun Süre Yoktunuz Başarılar .. :) Soru-Cevap Köşesine Niye Açtınız ? Yanlış Yere Konuyu Açmışsınız
PGM
Teşekkür verenler:
Konu yeri yanlış,Alınacağınızı sanmıyorum...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şartlarım Uyuyor Ama Yönetici Yerinde Konu Açamıyorum Onun İçin Buraya Açtım Yetkili Taşır Diye Düşündüm
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Fakat Herkes Öyle Yapsa .. Ne Olur Uzman Üyelik Boşuna Gider O Zaman Uzman Üye Olan Başvuru Yapabiliyor ..
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2014 Saat: 22:15)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu yeri yanlış,Alınacağınızı sanmıyorum...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aday Başvuru Alanı'na taşındı birdaha böyle bir konu açılırsa amacı dışındaki yerde uyarı vericem kim olursa olsun...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olabilmen ihtimalin her zaman var, başarılar dilerim.
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2014 Saat: 22:14)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Fakat Grafiker Adayı Olup Grafiker Olmanız Daha Kolaylaştıracaktır.Fakat Uzun Süre Yoktunuz Başarılar .. :)

Teşekkürler Ama Eskidende Çok Yardım Ettım... Grafikerlık Yaptım Ama Rütbesiz

(08-04-2014 Saat: 22:20)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olabilmen ihtimalin her zaman var, başarılar dilerim.

Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ama daha erken gibi..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2014 Saat: 22:22)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar ama daha erken gibi..

Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu rastgele sağa sola taşımayın.Gereken şartlara uymadığın için aday başvurusu bölümünde konu açamıyorsun.Başvuru konularında üst yönetim harici kilitleme,konu taşıma gibi şeyler yapmayın.
Gereken şartlar için adminlerle konuş.Konu kilit.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping