Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi köprüsünden İntihar.
Arkadaşlar 06.03.2014 tarihinde 18.05 saatinde boğaz köprüsünden atlayan Fatih ŞENOL İsimli amcamın oğlu ( Büyük Kuzenim ) İntihar etmiştir denizlerden karaya vurabilir cesedi istanbuldan atladı akıntıdan başka yerlerede çıkabilir görürseniz lütfen haber verinki mezarı belli olsun bari

24 yaşında daha

1960133_10202660405504318_1766807280_n.jpg

Lütfen arkadaşlar perişan olduk :(

155 i arayın cep telefonu yasak veremiyorum... :( lütfen gören veya haberi vs. olanlar 155
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmis Olsun...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle diyerek birşey olacağını mı zannediyorsunuz görürseniz bulursanız haber verin diyorum siz hayla geçmiş olsun diyorsunuz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fatiha okudum Geçmiş olsun :( Bu aralarda herkes kayıp veriyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Ölmemiştir.

Geçmiş olsun diyerek beni sinirlendiriyorsunuz bilinsin. görenler vs. yorum atsın yada söleyin polise polis bizi arayacaktır...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte şimdi şok geçirdim. Her seferinde biri çıkar oraya, trafiği felç eder fakat atlamadı diye oh çekeriz.

Bu çok kötü oldu. Kimse falan farketmemişmi hiçbir detay yokmu? Arama çalışmaları?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ah bu gençlik neler geliyor başa :(
Allah yardımcınız olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son zamanlarda zaten herkesi kendinden soğutmaya çalışıyordu kovuyordu vs. en son 4 gün önce annesiyle kavga etmiş. sonra floryadan binmiş taksiye ve boğaz köprüsünde taksiciye dur demiş ama taksici durmayınca bıçağı vardı onu çekmiş adamı tehdit etmiş sonra iner inmez koşmuş 1-2 sn tereddüt etse belki atlamayacaktı ama direk atlamış aşağıya aramalar hayla sürüyor kimse nerede olduğunu bilmiyor yüzmeside çok iyi montuda varmış paraşüt etkisi yaptıysa su beton etkisi yapmadıysa karaya çıkabilir ancak birşey olduysa cesedi çıksa bari :( çok iyi bir kişiydi kimse düşünmezdi efendi,saygılı vs. ağır başlı benim gibi anne baba ayrıydı o küçük yaşlardayken benim gibi babaannesi ve dedesinde yaşamış ama o benim kadar şanssız değildi. yani görenler haber versinde bizde bilelim birşey olduysa,olmadıysa... ALO 155 Polis İmdat Hattı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah Yardımcınız Olsun Kardeşim Çok Üzüldüm :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah diyelim. bir yerde yaşadığını öğrensek içimiz rahatlar ama ölüyse bari cesedi bulunsunda mezarını bilelim Duamızı okuruz,suyunu dökeriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping