Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaş Küçüklüğünden Dalga Geçenler..
Bazı konularda yaşı küçük üyelerle dalga geçenler oluyor. Olabilir yaşı küçük diye bazı şeyleri anlamaması gerekmiyor. Ne demiş atalarımız “ Akıl yaşta değil baştadır.” 60 yaşındaki biri bile çocukça hareketler yapabilir bu akıl ile ilgili bir şey..

Lütfen kimseyle küçük diye alay etmeyin. İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede doğru bir konuya değinmişsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kimsenin kusuru aranmamalı bu forum saygın bir forum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben hiç bu forumda küçüklere alay edildiğini görmedim . Asıl küçükler kendilerini büyük göstermeye çalışıp alay ediyorlar . Buda insanı çok sinirlendiriyor ve kavga çıkıyor .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2014 Saat: 18:25)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben hiç bu forumda küçüklere alay edildiğini görmedim . Asıl küçükler kendilerini büyük göstermeye çalışıp alay ediyorlar . Buda insanı çok sinirlendiriyor ve kavga çıkıyor .

Hangi Forum olursa olsun bu tür konularda Eğer ki Küçük Alay Ediyorsa Yaşından Dolayı Bir Şey Demeyeceksin. Eğer Büyük Alaycı Davranırsa Bir Yetkiliden Yardım İsteyin, Kullanıcıyı Anlayışla Karşılayın ve En Önemlisi Saygılı Davranın..

Genelde Forumlarda Herkes Asabi, Sinirli Oluyor en Ufak Konuya Bile Ters Mesaj Atıyorlar Bu Türlere Daha Olumlu Yaklaşmaya Çalışsak.. Küfüre Küfür ile Karşı Vermek Değil..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benden çok küçük olup ta benden çok bilgisi olanlar taniyorum gerçekten çok dogru
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Suanda bildiğim bir kaç tane kişi var yaşını büyük gösteren, ama bende bir zamanlar öyleydim hacı umursamıyorum zamanı gelince kendilerine gülerler ben gülüyordum en azından. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaş küçüklüğünden değilde yaşını büyültüp dalga geçenler var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping