https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secilmis 42 Adam kandirmktan Sikayet ediyorum
Arkadaslar ben bu secilmis42 den dün avatar rank yapmasni istemistim oda bana ilk olrak tamam abi bir saat icinde hepsi hazir dedi bir ir saat gecti iki saat oldu bqnq dediki abi derslerim var halldeyim senin ranklarini yapacam dedi be gel geelim halada yapmadi hep salladi Yalansa Yalan Desin Kendisi
Oglum karsimda Dürust Olunn Canimi Yeyin Delikanli adam dedgi sozunde duracqk qzindana birkere yaparim dediyse yapacak kari gbi olmicak Yeterki Delikanli olun efendi olun Baska Birsey istemem
NoT : Bu yaziyi yazdim diye engellernirseem caniniz sagolsun Derrim Ben sadce olanlari soyledim size
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Türkçenize Dikkat "bqnq" Kelimesi Nedir ?? Secilmis42 Ödevleri Olabilir Dersleri Olabilir .. Zaman Buldukça Yapar Koskocaman Bölüm Şefi ..
PGM
Teşekkür verenler:
seçilmiş42yi iyi tanırım yapcam dediyse yapar bekleyiniz lütfen bide türkçemizi doğru yazın lütfen
PGM
Teşekkür verenler:
Herkesin Özel Hayatı Vardır.Kendin Demişsin:
Alıntı:Asla Okulunuzu İhmal Etmeyin
Seçilmişi Tanırım Yapıcam Dediyse İlk Online Olduğu Vakit Yapar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yapacağım Dediyse Yapar Secilmis. Önce Delikanlılığı Felan Geçinde Türkçenizi Düzgün Kulanmayi Öğrenin Siz. Böyle Şikayetler Kaideye Almazlar, Alinmaz. İyi Forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İsmail'in bana bugüne kadar 1 kere bile yalan söylediğini görmedim.Ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa söylerim ; elbet bana yapar ve verir..
İnsanları suçlayarak , tahrik etmekten başka bir şey elde edemezsin.
Bu Forum ÜCRETSİZ DESTEK FORUMU , herkesin bir hayatı var. Beğenmiyorsanız gidin ücretli yardım alın başka sitelerden..
Kilit+Çöp.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping