Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galatasaray - Chelsea CANLI ANLATIM RayForumda !
Galatasaray - Chelsea Maçının canlı anlatımını pozisyonları ve maçı yorumlayabileceğiniz sohbet kutusundan veriyoruz :)

Galatasaray'ın 254. Avrupa maçı
Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 149, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 253 maç yaptı.

Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 253 maçta 97 galibiyet ve 91 yenilgi aldı, 65 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 356 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 365 gol gördü.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
canlı olarak izlemek isteyenler http://trlivespor.me/ adresinden kanal 2 den izleyebilirler :D izliyorum şuan kesilmiyor bağlantı görüntüde idare eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BossTR sen beni batırmak içinmi yapıyorsun bunları :D
Bizimki daha şekil iframeler :)
Umk15vZ.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla :D kusura bakma canlı yayın varya dedim izlesinler mac çok heyecanlı galatasaray chelseayi full baskı altında tutyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok link güzelmiş Bende bunu güzel buldum bütün maçların anlatımı çalıntı şekilde yayınlanır artık :D Hoş değil tabi her seferind aynı siteyi kullanmayız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen idman tv açılmıyor yapcak bişey yok :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform