Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm forum üyelerinden özür dilerim
Ben metinn adlı üyeydim adım ismail değil "Metinn" Adlı üye benim dışarıdaki hayatımda dayanamadım foruma "BestKing" ismiyle üye oldum ismail diye tanıttım kendimi tüm forum üyelerinden özür diliyorum İnşaAllah'u Rahman İyi Anlaşırız "rayray93" hocamla konuştum yanlış yaptığım an ban yiyeceğim yani şuanlık affedildim

Tüm forum üyelerinden tekrar tekrar özür diliyorum ve bundan sonra hata yapmayacağıma söz veriyorum. Kimseye isteyerek rahatsızlık vermek istemedim. İstememde. Fakat bundan sonra rahatsızlık vermeyip üyelerin huzurunu bozmamaya çalışacağım. Sizler ile iyi geçineceğim. Lütfen beni BestKing olarak tanıyın. Ve Metinn adlı üyeyi unutun. Herşeye yeni baştan başlamak için fırsat istiyorum. Bu fırsatı verecek olan sizlere teşekkür ediyorum

İnşaAllah'u Rahman Sizde Beni Affedersiniz İyi Olup Gideriz

Bu arada yönetim adına çok çok özür dilerim rezil oldum ama "rayray93" hocam saolsun bana cesaret verdi git konu aç özür dile diye bende dediğini yaptım İnşaAllah'u Rahman Affedersiniz ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Metinn'din Demek ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Affediyormusunuz ... ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başta Yalan Sölemeseydin Keşke Kardeşim, Bunun Yüzünden Ağır Cezalar Alabilirsin Gibime Geliyor. Sahtekarlık Metin Adlı Hesabin Banlandımı? Yoksa Multimi Ben Kaç Aydır Yokum Olan Bitenlerden Haberim Yok. Neyse Birda Böyle Birşey Yapmayacağını Umarak Hoş Geldin Diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saolun yanlış yapmazsam ceza verilmiyecekmiş ama yanlış yaparsam ip ban atılacakmış hoşbulduk kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu bunu bırakta TaaRRuz Adminimize Söylesek kesin banlanırsın küfür bile ettin ben olsam direk banlardım seni metinn olduğunu bildiğim halde söylemedim kimseye bi şans daha verdi diye sonra geldin küfür ettin ben açıkçası seni affetmem 5-6 tane dahada multin var çok oluyosun sen .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki Kardeşim O Sana Kalmış Bişey Affetmemen Banlanıcam Zaten en küçük yanlışımda ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herkez bir şansı hakeder ama 2.sini hakedemez hoşgeldin tekrardan
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2.'sini hakettiyse bile büyük değişiklikler göstermesi lazım. Bekliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kyoya hoşbulduk saol kardeşim bana hak verdiğin için rayray hocam değişiklikler görüceksiniz er yada geç
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin krdşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk kardeşim saol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaklaşık 1,5 Saattir Yoktum. 2 Konuya Baktım. Birinde HOSTİNG'i Şikayet Etmişsin. Orada İnadına Metinn Değilim Demişsin ancak Şimdi de Gelmiş Metinn'im Diyorsun.

Açıkçası Normalde Multi Hesaptan Süresiz Alman Gerekiyor. Metinn Adlı Üyenin Multileri Olduğunu Biliyorum. Çoğu Ceza Aldı..

Neyse. Umarım 2. Şansı Daha İyi Değerlendirirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşaAllah Hocam ... Teşekkür ederim 2.ci şansı verdiğiniz için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping