arkadaşlar benim eve internet baglandı ama sınırlı baglandı kota sınırı bildigim kadarıyla 10 gb ben destekte yeniden yardım edilmesi gereken kişilere yardım etmek istiyorum aca kota sınırı aşarmı resim upload filan
İnternet kotası ile ilgili soru
|
24-01-2014 Saat: 22:19
Benim nette sınırlı 15 gb libyadayım fakat rahat yetio resim upload falande fazla götürmüyor
24-01-2014 Saat: 23:19
24-01-2014 Saat: 23:41
O zaman ben pc ye ps yi filan kurim destege devamm :)))))
25-01-2014 Saat: 00:55
(24-01-2014 Saat: 21:44)İsmailCengiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar benim eve internet baglandı ama sınırlı baglandı kota sınırı bildigim kadarıyla 10 gb ben destekte yeniden yardım edilmesi gereken kişilere yardım etmek istiyorum aca kota sınırı aşarmı resim upload filan Destek olmanın ilk şartı kurallara uymaktır. Kuralları dikkate alarak başlık açın. Bu seferlik ben düzelttim. 10 GB resim upload ile bitmez. Ancak yüksek boyutlarda indirme işlemi yaparsanız ya da video izlerseniz bitebilir. (24-01-2014 Saat: 23:19)TryAgaiN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(24-01-2014 Saat: 22:19)ForumGlobal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim nette sınırlı 15 gb libyadayım fakat rahat yetio resim upload falande fazla götürmüyor Maalesef doğru olabilir. Kaddafi'den sonra Libya'da iç karışıklıklar bitmiyor. Çeşitli örgütler kendi aralarında savaşıyor. Batının zulmü yine müslümanların üzerinde... GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi