Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkez Okusun Destek.10TL.NET İtiraf Ediyorum
ARkadaşlar Ben İtiraf Ediyorum

Ben Kimim ;

Metinn,JustExpert,ProofStriker,Furikan4554,Reqiuem,MajorArmy,MortalDance,JustProof,JustLast,JustProof

aşağıdakini izleyin 10TL.NET

*Edit // Ben Lamerin Tekiyim. Bebeyim Daha.. \\ Edit*

10TL.NET PANELİ ELİMDE PANELDEN FTPLERİ ALMAYA BAŞLIYORUM Banlıyacaksınız :D Şifre değişeceksiniz şifre yedekleri siteme aktarıldı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ayıp be ayıp aile terbiyesi vermedilermi hiç sana annene babana yazık senin gibi bir evlat doğurdular sen admin panelini ele geçir boğaz köprüsünden atlarım yaşın 8-9 anca vardır multti hesap olarak başkalarınıda saymışın yöneticilerde salaktı yedi bunu aslında alıcan ip adresini gidicen bilişim suçlarına şikayet edicen bunu
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Furkan Harbi Malsın :) Şuanda Panel Şifresi Değişti :) Sen Neyin Kafasını Yaşıyorsun :) Site Hacklemedim :) Bişey Yapmadım Yapsaydım Şikayet Edilmesi Kabul Olurdu Bu Arada Ben Hiçbişey yapmazken gelip beni tutuklamazlar :)) Bide Beni Mal Sanma Ben Hiç Gerçek İp Adresiyle Üye Olurmuyum İp Adresimi değiştiriyom :) Şimdi Good by Değiştirdikten sonra :) o ip adresi çöpe :) gider
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-01-2014 Saat: 17:59)Destekciler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Furkan Harbi Malsın :) Şuanda Panel Şifresi Değişti :) Sen Neyin Kafasını Yaşıyorsun :) Site Hacklemedim :) Bişey Yapmadım Yapsaydım Şikayet Edilmesi Kabul Olurdu Bu Arada Ben Hiçbişey yapmazken gelip beni tutuklamazlar :)) Bide Beni Mal Sanma Ben Hiç Gerçek İp Adresiyle Üye Olurmuyum İp Adresimi değiştiriyom :) Şimdi Good by Değiştirdikten sonra :) o ip adresi çöpe :) gider

Senin yaşın kaç başın kaç panel şifresini değiştiricek kadar büyümedin daha sen hayal dünyanda yaşa daha hacklemedin ama küfür ettin rahatsızlık çıkarıp kurallara aykırı geldin dava edebilirler seni .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Furkan bırak çocukluk çağındaki kişilerle uğraşma.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ip'in yoksa Mac adresin var. O da yoksa seri no var. Var yani.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Böyleleri Çok Geldi Geçti. Hala da Geliyor. Lamerlikten Başka Bir Şey Değil. Bir de Ukala Ukala "İp Adresimi Değiştiriyorum" Diyorsun. Arkadaşım Bilişim Suçlarına Bir Şikayete Bakar. Neyse ki D10 Adminleri Durumu Biliyor, Görüyor(Kısaca Senin Lamerliğini Görüyorlar)..

Neyse Bir Daha Dönmemek Üzere...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping