Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Theft Auto: San Andreas Aralık ayında Android için geliyor
PC ve konsollarda bir döneme damgasını vuran Grand Theft Auto: San Andreas'ın, Aralık ayında Android platformuna geleceği yapımcı Rockstar Games tarafından duyuruldu. Daha önce GTA 3, Vice City ve Max Payne gibi sansasyonel yaratan oyunlarını mobile uyarlayan Rockstar, şimdi de GTA: San Andreas ile mobil oyuncuların gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

1385509467_img20131127013346.jpg

Rockstar Games, GTA San Andreas'ın mobil versiyonunu hafıza sorunlarından dolayı ertelemişti. Yapılan açıklamada mobil cihazlarda daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve Aralık sonuna kadar Android platformu için yayınlayacaklarını dile getirdi. GTA San Andreas'ın hangi Android sürümlerini ve cihazları destekleyeceği oyunseverler tarafından merak konusu olmuş durumda.

Rockstar Games, oyun hakkında dile getirilen bu söylentilerle ilgili açıklama yapmadı ancak, ileriki günlerde netlik kazanırsa sizlerle tekrardan paylaşıp dile getireceğiz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iphone da vice city i oynamıştım güzel değildi ama belki bu olabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Android telefon almayı düşünüyordum bunu duyduktan sonra kesin alıcam :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim telefon android :D :D 2 GB Ram - 16 GB Hafıza - 64 GB'a kadar hafıza kartı okuyor - Flaş - 13 MegaPixel Arka Kamera - 1.3 MegaPixel Ön Kamera :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping