Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vikinglerin kıyameti 22 Şubat'ta kopuyor
vikinglerin-kiyameti-22-subat-ta-kopuyor-3796238.Jpeg

Maya takviminin ardından bir başka kıyamet senaryosu Avrupa'nın kuzeyli ırkı Viking efsanelerinden geldi.

Hesaplara göre Vikinglerin dünyaya biçtiği ömür 22 Şubat 2014'te son buluyor.

Norvik Viking Enstitüsü'nden Danielle Daglan, İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesine verdiği röportajda kadim Viking mitolojisinde 'Ragnarok' olarak bilinen kıyamet gününe 100 günden az bir zaman kaldığını belirtti.

Efsaneye göre o günde dünya, taşan denizler gibi felaketlerin etkisiyle yok olacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçen senede kıyamet kopuyodu...
Bunlara inanmayın kardeşim Kur-an'ı Kerim de böyle bişey yazmıyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya Bırakın Şöyle Saçmalıkları Allah Hiç Bir Şekilde Peygamberlerimize(s.a.v) Bile Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Söylememiştir .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen bırakın artık şu saçmalıkları. Hani geçen sene 21 Aralık 2012`de dünyanın sonu gelecekti. Lütfen inanmayın artık şu saçmalıkları. 22 Şubat 2014`te birşey olmayacak. Sadece sıradan bir gün olacak o kadar. Lütfen şu saçmalıkları paylaşmayınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes olmaz diyor bu seferde, ya olursa :D

Ragnarok vikinglerin en önemli baş kralı. Heralde ölüm yıldönümü falan. İnanmayın cidden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dünya da sonsuza kadar yaşayacak değil ya yok olur birgün ama bu doğal afetlerle de değil bizim yüzümüzden olur..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peygamberlerimiz(s.a.v) Cuma günü kopacağını söylemiştir. 22 Cumartesi gününe denk geliyodur ama yinede tavsiyem kıyamete tek Rabbim bilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2013 Saat: 14:50)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peygamberlerimiz(s.a.v) Cuma günü kopacağını söylemiştir. 22 Cumartesi gününe denk geliyodur ama yinede tavsiyem kıyamete tek Rabbim bilir.
...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2013 Saat: 14:50)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peygamberlerimiz(s.a.v) Cuma günü kopacağını söylemiştir. 22 Cumartesi gününe denk geliyodur ama yinede tavsiyem kıyamete tek Rabbim bilir.

hicri takvime göre mi miladi takvime göre mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O kadarını bilmiyorum çağla. Çünkü peygamberimiz Tek Cuma günü kopacağını söylemiştir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu ben açmış olabilirim ancak ben inanmıyorum kur'an-ı kerim'de böyle bir şey yazmıyor hepinize katılıyorum, sıradan bir gün olarak devam edecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Saçma/Boş Bir Konu. Böyle Birşeyin Olmayacağını Bildiğiniz Hayde Hayla Böyle Konular Açıyorsunuz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmaz Ancak 21 Aralik 2012 Deki Gibi Bi Yer Turkiyede Olursa Zenngin Olduk :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform