Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkezin Yeni Rütbesi Hayırlı Olsun
Herkezin Yeni Rütbesi Hayırlı Olsun Herkez Birden Terfi Edildi Sanırım Adminlerin Aklında Bişey Var Herkes Hakkettiğini Aldı Ben Demek Hakketmiyormuşum Bıraktılar Beni

Tekrar Hayırlı Olsun ..
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 14:41)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Herkezin Yeni Rütbesi Hayırlı Olsun Herkez Birden Terfi Edildi Sanırım Adminlerin Aklında Bişey Var Herkes Hakkettiğini Aldı Ben Demek Hakketmiyormuşum Bıraktılar Beni

Tekrar Hayırlı Olsun ..

Teşekkürler.Sen ayın üyesisin diye ayın sonuna kadar bu rütbedesin.Ay bitince adminler sana gerektiği rütbeyi vericektir bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 14:44)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-11-2013 Saat: 14:41)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tekrar Hayırlı Olsun ..

Teşekkürler.Sen ayın üyesisin diye ayın sonuna kadar bu rütbedesin.Ay bitince adminler sana gerektiği rütbeyi vericektir bence.

Hayır o yüzden deil admine sordum benim terfi olmam OnLiNe'nin Elinde Uyarı Puanımı Kaldırrısa Grafiker Olabilirim Fakat Kaldırcağını Sanmıyorum

Bence 2014'e kadar uyarım ya ozamana kadar herkes görevini aldı uyarım kalkınca fazlalıktan sayıp adaylığımıda alıcaklar öyle bi his var içinde :(

Adaylığımda alınmış Ezik Başladım Ezik Bitiricem Bu Forumu

Boş Gezenin Boş Kalfası Diyebilirsiniz Artık Bana..

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende başvurum olmadıgı için olamadım :) şansızlık napalım kader
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 15:22)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende başvurum olmadıgı için olamadım :) şansızlık napalım kader

tamam uyarım vardı anlarımda adaylığımıda almışlar :'(

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping