Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Furikan4554
MUlti Hesap Açtığım İçin Affedin Lütfen Süremi Uzatmayın Çaresizlikten Açtım

Banımın Yarın Açılması Lazımdı Bu Ayın 20'sine Uzamış Allah Belamı Vereydi Ellerim Kırılaydı Öyle Benzetme Yapmıyaydım

Herkez Bi Üst Rütbeye Çıkarılmış Hayırlı Olsun Öyle Bi Benzetme Yapmasaydım Bende Grafikerdim Lütfen Affedin Geçtim Ağladım Sonra Hesabıma Bi Giriş Yaptım Sürem Uzamış Artık Siz düşünün Lütfen Affedin Yalvarırım Bida Yaparsam Sınırsız Banlayın Bida Açmayın Ama Lütfen Affedin Beni Yalvarıyorum Beklemeyi Bilirdim Ama Sabah Okul Var Pişmanlıktan Uyuyamazdım Son Çare Multi Hesap Açtım

Neden Böyle Bilmiyorum Fakat Bu Forumu Çok Seviyorum Tüm Günümü Burda Geçiriyorum En Saygılı En İçten Seven Yardım Eden Forum Burası Okadar Dayanamam Yalvarırım Affedin

Cevabınızı Verdikten Sonra Hesabı Siledebilirsiniz Ama Lütfen Merak İçinde Bırakmayın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Son zamanlarda çok asabi davranıyordun.Sürekli bir daha yapmıycam diyorsun.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 00:57)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda çok asabi davranıyordun.Sürekli bir daha yapmıycam diyorsun.

bak sana yemin ediyorum yapmıyacam yaparsam bidaha banımı açmayın elim ayağım titriyo :'(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu hesabını banlıyorum.Diğer hesabını kim banladı bilmiyorum banlayan kişiyle iletişime geçeceğim.Konu kilit.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu sana verdiğim son şans.Açtım banını gel bakalım.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform