https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin Bir Bakarmısın
Merhaba Foruma Yeni Gelmedim Ancak Bayadır Bi Girmiyodum :) Şimdi Geri Döndüm :) Admin'den Bir İsteğin Olacak Ben Grafiker Olmak İstiyorum Ancak Grafiker Yerine Başvuru Yapamıyorum . Giriş İzniniz Yok Filan Diyor Lütfen Onu Ayarlarmısın Admin Kardeşim . Şimdiden Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onun için sanırım uzman üyelik lazımdı tam bilmiyorum kardeş

19 konu açmışsın yükselt olusrsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanlık alımlar durduruldu galiba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D ya kardeşim 20 mesajın var grafikerlik istiyosun bi 2500 mesajlara gelde öyle iste bare :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Grafikerlik Şartlarını Okudum Konu + Mesaj Limiti Filan Öyle Şey İstemiyorlar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-10-2013 Saat: 15:56)TigeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Grafikerlik Şartlarını Okudum Konu + Mesaj Limiti Filan Öyle Şey İstemiyorlar .

hayır belirli şartlar var.

Alıntı:Merhabalar ;

Destek.10tl.net sitemizde grafiker olmak için yapmanız gereken çok fazla birşey yok bence..

Grafiker olmak için gimp veya uygun bir grafik programını kullanabiliyor olmanız gerekmektedir. Zaten bu rütbe hakkında bilgisi olmayanlar veya görevini yapmayacak kullanıcılar bu rütbeyi alma hakkına sahip değildirler.500 Mesajı olmayanlar,yaşınızın en az 14, grafik ile ilgili en az 10 konu kendi tasarımları olmalı ve 10 repi olmayan grafiker olamaz ve bu rütbe hakkında bilgi sahibi olmanızı kanıtlamanız gerekiyor.Nasıl kanıtlayabilirim diyorsanız bize örnek olarak bir logo,banner,imza ya da avatar yapabilirsiniz. :shy:

Grafikerlerler için Rütbe İstek , Logo İstek , Avatar İstek Bölümü hazırladık.Bu bölümlerde üyeler rütbe,logo ve ya avatar yapmak için grafikerlerden istek isterler Ve grafikerler photostop yardımıyla üyelerin isteklerini yerine getirebilirler.

Ben bu haklara sahibim diyorsanız ve Grafiker olmak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurun. Başvuru formunuzu bir sürede değerlendireceğiz.

Başvuru Formu :
Alıntı:
Ad & Soyad :
Okul:
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:
html bilgisi:
css bilgisi:
php programlama bilgisi:
diğer bilgileriniz:
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler :
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :
Şuanki rep puanınız:
konu sayısı:
Önemli Olan 1 konu linkiniz:
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:

Lütfen Formu Eksiksiz doldurunuz.Aksi taktirde başvurunuz değerlendirilmeyecektir..

Başvuru formunu admin veya genel şeflere gönderin. buraya sadece özet bilgi yazın. tüm bilgileri herkesin görmesi doğru olmayabilir.

Not: Kalıcı Uyarısı Olan Hiç Bir Kimse Yönetici Olamaz.

Yönetici Olmadan Önce Görevli Kuralları ve Bilgilendirme Okuyunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping