31-08-2013 Saat: 18:07
Arkadaşlar Bilmektesinizki Bizde iş Bol Şuan İse Sahip Olduğunuz Eşyaları Sizlerin yerine satarak Hem SİZİ ürünü satacak Kişi Bulma derdinden Kurtaıyoruz Hemde Karşılığımızı Veriyoruz. Mesela Bir Ürününüz Var ve satacak kimse Bulamadınız fakat 100TL Değer Biçtiniz..bizde üstüne 20tl veya 10tl Ekleyerek Kar ediyoruz AMA hızlı ve güvenli bir şekilde Satıcak KİŞİYİ bularak Sizler ile İrtibata Geçirtiyoruz..
PEKİ NASIL OLACAK ?
*İsteyen kişilerden kesinlikle bir ücret Alınmayacak
* SATILACAK ürünlerin Resmi Varsa Bana Gönderebilir.
*ÜRÜN ADI NI ve niteklerinden Kısa bahsede bilir fakat adını söylemesi ve ne olduğunu söylemesi yeterli.
*bunları E-MAİL adresime göndermeniz Rica Olunur.
*Gönderirken Fiyatınızı kendi adınızı soyadınızı ve Tel.nonuzu Bana Verin Ve Email Adresimden Sürekli İrtibat içerisinde olun Ve Bende alacak kişiyi bulduğumda sizlere yönlendireceğim
*ödeme nasıl olacak siz konuştuktan sonra bana ürünün satıldığını belirteceksiniz ve vermiş olduğum telefon nosuna 10 tl para göndereceksiniz bu satılan ürünün boyutuna göre değişir. iyi günler..
PEKİ NASIL OLACAK ?
*İsteyen kişilerden kesinlikle bir ücret Alınmayacak
* SATILACAK ürünlerin Resmi Varsa Bana Gönderebilir.
*ÜRÜN ADI NI ve niteklerinden Kısa bahsede bilir fakat adını söylemesi ve ne olduğunu söylemesi yeterli.
*bunları E-MAİL adresime göndermeniz Rica Olunur.
*Gönderirken Fiyatınızı kendi adınızı soyadınızı ve Tel.nonuzu Bana Verin Ve Email Adresimden Sürekli İrtibat içerisinde olun Ve Bende alacak kişiyi bulduğumda sizlere yönlendireceğim
*ödeme nasıl olacak siz konuştuktan sonra bana ürünün satıldığını belirteceksiniz ve vermiş olduğum telefon nosuna 10 tl para göndereceksiniz bu satılan ürünün boyutuna göre değişir. iyi günler..