Bedava İnternetten İstediğiniz Telefona Mesaj Atma Sitelerini Söyleyeceğim Arkadaşlar,İlk Önce İstediğiniz Ülkeyi Seçip Telefonunu Yazıp Arttırabiliyorsunuz..
Not::
%100 Çalışıyor!
%100 Ücretsiz!
Sitemiz: http://webkent.10tl.net/showthread.php?tid=107
Site Adresi:
NASIL YAPILIR?
1- Siteye Girin,Daha Sonra Soldaki Menüden Friendship Sms'e Tıklayın
2- Üstte Bir Menü Çıkacak Homenin Yanındaki Send Free Sms'ye Tıklayın..
3- Daha Sonra Alta İnin Karşınıza Şöyle Resimdeki Gibi Bir Sayfa Çıkacak:
Resimde Gördüğünüz Gibi Select A Country'e Tıklayıp,Hangi Ülkenin Telefon Numarası Onu Seçiniz,Mesela Benimki Türkiye Turkeyi Seçiyorum..
Yanda +999 +90 oluyor ve 0 girmeden yazı yerine +90'nin yanına sms atacağımız telefon numarasını yazıyoruz..
Örnek: Diyelim Benim Yazacağım Tel No Bu Yanına 0 Girmiyorum.
Altta Message Var Yazı Alanına Yazacağımız Yazıyı Yazalım Maksimum 155 Karakter Yazabilirsiniz.
Yazdıktan Sonra Güvenlik Kodunu Girip Mavi Send Message Butonuna Tıklayalım,Mesaj 3,4 Saniye içinde Sizlere Ulaşacaktır..
Not::
%100 Çalışıyor!
%100 Ücretsiz!
Sitemiz: http://webkent.10tl.net/showthread.php?tid=107
Site Adresi:
NASIL YAPILIR?
1- Siteye Girin,Daha Sonra Soldaki Menüden Friendship Sms'e Tıklayın
2- Üstte Bir Menü Çıkacak Homenin Yanındaki Send Free Sms'ye Tıklayın..
3- Daha Sonra Alta İnin Karşınıza Şöyle Resimdeki Gibi Bir Sayfa Çıkacak:
Resimde Gördüğünüz Gibi Select A Country'e Tıklayıp,Hangi Ülkenin Telefon Numarası Onu Seçiniz,Mesela Benimki Türkiye Turkeyi Seçiyorum..
Yanda +999 +90 oluyor ve 0 girmeden yazı yerine +90'nin yanına sms atacağımız telefon numarasını yazıyoruz..
Örnek: Diyelim Benim Yazacağım Tel No Bu Yanına 0 Girmiyorum.
5314878541
Altta Message Var Yazı Alanına Yazacağımız Yazıyı Yazalım Maksimum 155 Karakter Yazabilirsiniz.
Yazdıktan Sonra Güvenlik Kodunu Girip Mavi Send Message Butonuna Tıklayalım,Mesaj 3,4 Saniye içinde Sizlere Ulaşacaktır..
Not: Resimde Forumumun Reklamı Var,Forumumda Paylaştığım İçin Koydum.
10tl.net sitesi sorun olmaz sanırım..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.