Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çizgi Filmlerde İlluminati
Kardeşimle bir gün çizgi film izleyeyim dedim neredeyse hepsi illuminati çıktı.

Şirinler » Şirinlerin kum saati bulduğu mağaradaki duvara iyice bakın tek göz var.

Generator Rex , Redakai » Zeyn ve Kara Şovalye nin saç stiline bakın, tek göz.

Regular Show » Deltonun Sırhı için gittikleri mağaradaki duvara iyice bakın, tek göz.

Ben 10 Owniverse » Azmutun Yaptığı Piramide bakın, birde doların arkasına bakın anlaşılır.

Benim aklımda kalanlar bunlar, sizin bildikleriniz varsa yazabilirsiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saydıklarının hepsini bende gördüm o.O Ama yazmaya gerek duymamıştım. Videosunu yaparsan iyi ilgi çeker :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 10 bile bu işe bulaşmış, ben normalde onu Çin yapımı bir çizgifilm galiba Ben 10? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 13:27)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben 10 bile bu işe bulaşmış, ben normalde onu Çin yapımı bir çizgifilm galiba Ben 10? :)

Japonlar olmasa bu sistemi nasıl ABD beynimize kazıyacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 13:31)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-08-2013 Saat: 13:27)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben 10 bile bu işe bulaşmış, ben normalde onu Çin yapımı bir çizgifilm galiba Ben 10? :)

Japonlar olmasa bu sistemi nasıl ABD beynimize kazıyacak?

Siyasetle ilgilenmiyorum.:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bişey dicem Ben 10 Bellwood'da mı ne yaşıyordu galiba orası Amerika? Nası Çin filmi oluyor Furkomm :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 13:47)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bişey dicem Ben 10 Bellwood'da mı ne yaşıyordu galiba orası Amerika? Nası Çin filmi oluyor Furkomm :D

İzlemiyorum ki, detaylı bilgim yok.:D ama televizyonda altında çince yazıları olan bir kapağını görmüştüm..:))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çizgi film izlemeyeli çok uzun zaman oluyor. Burada bahsi geçen çizgi filmlerinde hiçbirini izlemedim. Sadece ben10 ben10 diye her yerde resmi, oyuncağı falan olduğundan görmüştüm. O yüzden genel konuşacağım.

Bu kadar insanın, daha doğrusu bu kadar genç beynin ( çocukların ) ilgisini, dikkatini çekmiş ve tüm dünya ülkelerinde yayınlanmaya başlanmış bütün yapımlarda bu tür sübliminal olaylar oluyor.

Bu yüzdendir ki Amerika gibi işin bilincinde olan ülkeler bu yayınların ülkelerinde yayınlanmasını yasaklıyorlar. En basitinden herkesin bir dönem severek defalarca dinlediği gangnam style klibinde pek çok sübliminal mesajlar vardır ve Amerika'da yasaklanmıştır.

Üzülerek söylemeliyim ki adamlar kimleri hedef almaları gerektiğini iyi biliyorlar. Genç beyinler etkilenmeleri kolay olduğu için hedef görülüyor ve bu tür çizgi filmler onları etkilemenin en kolay yolu. Ne yazık ki gençlerimiz etkilendiklerinin farkında bile değiller.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 10 u en başından beri cartoon network yapıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping