Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hedefimiz Topic Rekoru
Arkadaşlar Dünyanın En Uzun Topic'inin Ne Kadar Olduğunu Unuttum
Ama Mesaj Sayısını Hatırlıyorum 160.000 binlerde Flndı.
Rekoru Kıramasakkta Şansımızı Deniyelim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Nerden Bilim Siteyi :D

Ama Kesinlikle Öyle Bir Forumda Okumuştum :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rekor kıralım deyipte lütfen milleti post kasmaya teşvik etmiyelim.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok Öyle Birşey Destek.10tl.net Forumunun Topic Rekorunu Kırıcaz Çok Güzel Birşey Bence.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bugüne kadar dünyanın en uzun topici 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burda mı kırıcaksınız :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2013 Saat: 21:06)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugüne kadar dünyanın en uzun topici 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.
Hı İşte Bu
(12-08-2013 Saat: 21:08)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burda mı kırıcaksınız :S
Mümkün Değil Ama Şansımızı Denicez. :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bari Türkiye deseydin :D Yada İstanbul :P Yada ilçe felan :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Erzincanlıyım En iyisi Erzincan Rekorunu Kıralım. :s
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burada da denesen emin ol forum kirlenicektir. Boş işler bunlar uğraşmaya deymez bence kardeşim. Ha çok istiyorsanız kendi forumunuzu kurup bunu uygulayabiirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl Kirletcek Yani Anlamadım ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2013 Saat: 21:06)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugüne kadar dünyanın en uzun topici 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.

Teşekkürler...

Kardeşim Bi Forum Açın Binlerce Kategori Açın Gelen Geçen Konu Açsın Kırarız Topicide Mopicide :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2013 Saat: 21:13)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl Kirletcek Yani Anlamadım ?

Bu konu üzerinden en çok yorum rekorunu kırmaya çalışıcaksın. Bir düşün genel bakış sırf bu konuyla dolucak. Saçma sapan yorumlar atılıcak.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm Tmmm
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakın bu tür gereksiz işlerle uğraşacağınıza ve owerviev deki konuları aşağıya atacağınıza hiç yapmayın daha iyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilitlensin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform