Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnadı Bırakın
Arkadaşlar ben geri geldim diye bi hoşgeldin mesajı yollamadınız. Onu bıraktım bana inat olsun diye konularıma öyle yorumlar atıyorsunuz ki insan geldiğine pişman oluyor.Ben sizleri özledim ve geldim. Beni sevmiyor olabilirsiniz ama burası bir Destek.10TL.NeT Ailesi Değil mi ? TaaRRuz tamam küfür ettim ancak sana en az 50 defa özür mesajlarımı yolladım, geri bi mesaj bile atmamıyorsun. Lütfen kardeş kardeş devam edelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnat yapmıyoruz.En azından ben yapmıyorum.Konununn birine baktım.Furkomm iyi davranmıyor gibi.Ama boşver.Negatife değil pozitife bak.Negatif yorumlar seni üzer.Kafaya takma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İrade özgürlüğü var kimsenin davranışına sen müdahale edemezsin.Kuralları bozacak bir davranış sergileyen olursa ilgili yerlere şikayetini bildirebilirsin.Bana attığın mesaja cevap verdim.Barışalım kardeş gibisinden birşey dedin bende bana ilişmemen senin için en iyisi olur dedim.Bana dil uzatmaya devam edersen yine tarihe gömücem seni bilgin olsun.Ne adımı al, ne konularımda göreyim seni.Doğru davranış yanlış adam.Benimle fazla iletişim kurman senin zararına olur.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2013 Saat: 18:40)metekadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnat yapmıyoruz.En azından ben yapmıyorum.Konununn birine baktım.Furkomm iyi davranmıyor gibi.Ama boşver.Negatife değil pozitife bak.Negatif yorumlar seni üzer.Kafaya takma.

Ben mi iyi davranmıyorum? yargısız infaz yapmayın. Benim sadece o arkadaşın bir konusunda mesajım var, onun haricinde bir diyaloğumuz bile olmadı. Siz kötü davranış görmemişsiniz, kötü davranmış olsaydım onun her saniye bir açığını kollayıp yerden yere vururdum. Bunu yapmak çok mu zor? hiçte zor değil, emin olabilirsin..

Ayrıca,

NEXT' kimse sana art niyetli bir şekilde davranmıyor, insanlar özgürce yorumlarını belirtiyorlar, yeni banın açıldı tabii bunları kendine karşı yapılıyormuş gibi görebilirsin, ama böyle bir durum yok..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle çocuk gibi asıl olanları göremeyip böyle bir konu açman ve forumu kirletmen saçmaydı.
(Sert dediğin böyle olur aç gözünü eski dostum!)

Dediğin gibi destek.10tl.net ailesi. Ve o aileden olmak istiyorsan kendini mafya gibi görme kimse seninle konuşmak zorunda değil. Beni çokmu seviyorlar? Daha geçenlerde benim adıma üye olup başka forumlarda reklam yapmış birisi. Açıklama yapma gereği bile duymadım inan bana.

Zorla sevgi olmaz biliyoruzda, Kendini sevdirmenin binlerce hali var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2013 Saat: 20:36)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2013 Saat: 18:40)metekadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnat yapmıyoruz.En azından ben yapmıyorum.Konununn birine baktım.Furkomm iyi davranmıyor gibi.Ama boşver.Negatife değil pozitife bak.Negatif yorumlar seni üzer.Kafaya takma.

Ben mi iyi davranmıyorum? yargısız infaz yapmayın. Benim sadece o arkadaşın bir konusunda mesajım var, onun haricinde bir diyaloğumuz bile olmadı. Siz kötü davranış görmemişsiniz, kötü davranmış olsaydım onun her saniye bir açığını kollayıp yerden yere vururdum. Bunu yapmak çok mu zor? hiçte zor değil, emin olabilirsin..

Ayrıca,

NEXT' kimse sana art niyetli bir şekilde davranmıyor, insanlar özgürce yorumlarını belirtiyorlar, yeni banın açıldı tabii bunları kendine karşı yapılıyormuş gibi görebilirsin, ama böyle bir durum yok..
Geri dönüş konusu yapmış orda gelmeyeceğin kesinde diyerek onu üzmüş oldun.O yüzden söyledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2013 Saat: 21:58)metekadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2013 Saat: 20:36)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ayrıca,

Geri dönüş konusu yapmış orda gelmeyeceğin kesinde diyerek onu üzmüş oldun.O yüzden söyledim.

":S" senin için neyi simgeliyor? benim için şaşkınlığı, ve de şaşırmıştım. Sadece bunu belirttim, zamanında çok kavgası oldu bu konunun, şaşkın olmam gayet normal, ayrıca siz onun avukatı mısınız? buyursun gelsin kendisi söylesin cevabını verelim, nedir bu fesatlık anlamış değilim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
metekadir,Her kelimeyi incelemen seni bilgin bir insan,sevilen insan yapmaz bundan emin olmalısın.
Tabiki bazı yanlışlarda belirtmelisin ama bu forumda objektif davranmayı öğrenelim.Biraz empati yapmak çok da zor olmasa gerek...
Furkomm,Rayray93;Sizleri kardeşim gibi gördüğümden sizlere de bir öneri verme gereği duydum,arkadaşlar her cümlede bir alınganlık yaşamayalım,ve sert davranmamaya özen gösterelim.
Yönetici olarak en azından bizlerin örnek davranması gerekirken,sizler "pimi çekilmiş bomba" gibi duruyorsunuz.Biliyorum ki sizler sinirden küfüre,hakarete yönelecek kadar "alçak seviyeli"insanlar değilsiniz ama insan bazen sinirlenince kendisinden geçebiliyor...
Sizlerden tek ricam eğer bir insanı sevmiyorsanız onun konularına yorum atmamaya özen gösterin aksi takdirde forumda kavgalar bitmez...

Kısa Bir NOT:Eğer ekleyeceği,itirazı olan varsa burada konuyu daha fazla dağıtmasın,Gelsin benimle Bire bir ÖZEL MESAJ'da konuşsun lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gözlerime inanamıyorum.
Kim gelmiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Itibar Bir Kez Düserse, Daha Kalkmaz. Burası Õzgür Bir Forum. Herkez Istedigi Sekilde Yorum Yapar (argo, gereksiz msj haric). Bunu Elestiremez, Sikayet Edemessiniz. Siz Kufur Ederek Gozden Dustunuz Boyle Yorumlar Almanız Dogaldır. Yapmanız Gereken Uyelere Daha Fazla Yardımcı Olarak Kaybettiginiz Itibarı Geri Kazanmaktı. Ancak Siz Sikayet Ederek Mevkinizi Dahada Asagı Cektiniz. Bu Sekilde Kazanamazsınız..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping