12-07-2013 Saat: 18:35
(Son Düzenleme: 12-07-2013 Saat: 18:35, Düzenleyen: mR.BobMarLey.)
Merhaba, arkadaşlar herkez bişeyler çiziyodu biri login,tema,anasayfa,logo,imza vb. birşeyler yapıyodu özellikle :D temayı gördükten sonra çizdiklerini dedim :D siz öyle tema çizerseniz bende böyle çizerim bakalım beğenecekmisiniz :D eyer kodlamayı düşünüyorum yardımcı olabilcek birisi olursa :D halledebiliriz bence neyse daha fazla uzatmıyayım meraklandırdım sizide dimi :D evetleri duyar gibiyim :D ama okadar şaşalıda bişey değil tabi :D abartmıyım neyse ya uzattıkca uzattım buyrun :D tema çizimin önizlemesi;
NOT: HİÇ BİRŞEYİ ALINTI DEĞİLDİR 0'DAN ÇİZDİM HERŞEYİNİ LÜTFEN YOK ŞU ALINTI YOK BU ALINTI DEMEYİN. SADECE HEADER ARKA KISMI ALINTIDIR ODA ZATEN INTERNETTEN BULDUM LUTFEN EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIP ALINTI DEYIPTE KALBIMI KIRMAYIN. İYİ FORUMLAR.... :)
NOT: HİÇ BİRŞEYİ ALINTI DEĞİLDİR 0'DAN ÇİZDİM HERŞEYİNİ LÜTFEN YOK ŞU ALINTI YOK BU ALINTI DEMEYİN. SADECE HEADER ARKA KISMI ALINTIDIR ODA ZATEN INTERNETTEN BULDUM LUTFEN EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIP ALINTI DEYIPTE KALBIMI KIRMAYIN. İYİ FORUMLAR.... :)