@ Hack ile ilgili Konu Edit By Namikaze
Reddet Hack Team | 28.06.2013 Darbesi
|
28-06-2013 Saat: 18:41
Bunların bazıları yasal suç ve ağır ceza olduğunu biliyormuydunuz? benim arkadaşlarımda ilgileniyorda... ip gizleme gibi birşeyler varmış... doğrudur heralde.
başarılarınızın devamını dilerim... (28-06-2013 Saat: 18:41)Rikudo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunların bazıları yasal suç ve ağır ceza olduğunu biliyormuydunuz? benim arkadaşlarımda ilgileniyorda... ip gizleme gibi birşeyler varmış... doğrudur heralde. Bilgilendirme için teşekkürler, ancak başımıza gelecek her türlü tehlike hakkında bilgimiz var.
28-06-2013 Saat: 18:57
Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim.
(28-06-2013 Saat: 18:57)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim. Hocam biz Türk sitelerine asla saldırmayız. Tek amacımız bilgi ve birikimlerimizi öğrenme hevesi olan arkadaşlar ile paylaşmaktır.
28-06-2013 Saat: 19:05
(28-06-2013 Saat: 19:01)Reddet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2013 Saat: 18:57)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim. Ne olursa olsun 10tl.net sitesi içinde hacklenmiş siteler veya hackle ilgili konular açmak yasaktır.
28-06-2013 Saat: 19:08
(28-06-2013 Saat: 19:05)Namikaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2013 Saat: 19:01)Reddet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2013 Saat: 18:57)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim. Pekala yetkili birisi geldiği zaman konuyu siler olay kapanır o halde, boşa uzatmaya lüzum yok hocam. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi