Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reddet Hack Team | 28.06.2013 Darbesi
@ Hack ile ilgili Konu Edit By Namikaze
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunların bazıları yasal suç ve ağır ceza olduğunu biliyormuydunuz? benim arkadaşlarımda ilgileniyorda... ip gizleme gibi birşeyler varmış... doğrudur heralde.

başarılarınızın devamını dilerim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 18:41)Rikudo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunların bazıları yasal suç ve ağır ceza olduğunu biliyormuydunuz? benim arkadaşlarımda ilgileniyorda... ip gizleme gibi birşeyler varmış... doğrudur heralde.

başarılarınızın devamını dilerim...

Bilgilendirme için teşekkürler, ancak başımıza gelecek her türlü tehlike hakkında bilgimiz var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 18:57)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim.

Hocam biz Türk sitelerine asla saldırmayız.
Tek amacımız bilgi ve birikimlerimizi öğrenme hevesi olan arkadaşlar ile paylaşmaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 19:01)Reddet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-06-2013 Saat: 18:57)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam destek.10tl.net ve 10tl.net çatısı altında hiçbir şekilde hack dersleri, hack paylaşımları yapılmaz, yapılamaz. Ayrıca hack konusunda özel olaylarım var bu yüzden hack, hacklemek neyse pek sevmiyorum bu olayı. Yetkili birisinden uyarı cezası veya ban almadan önce konunuzu kaldırmanızı tavsiye ederim.

Tek amacımız bilgi ve birikimlerimizi öğrenme hevesi olan arkadaşlar ile paylaşmaktır.

Ne olursa olsun 10tl.net sitesi içinde hacklenmiş siteler veya hackle ilgili konular açmak yasaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 19:05)Namikaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-06-2013 Saat: 19:01)Reddet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ne olursa olsun 10tl.net sitesi içinde hacklenmiş siteler veya hackle ilgili konular açmak yasaktır.

Pekala yetkili birisi geldiği zaman konuyu siler olay kapanır o halde, boşa uzatmaya lüzum yok hocam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping