https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maskot yapma sitesi
==10tlnet dışı domain paylaşımı yasaktır bir yetkili olarak paylaşmanız gerekmektedir==
burdan maskotlarınızı yapabilirsiniz

örnek yaptığım maskot

25b8096.jpg

iyi maskot yapmalar :D
PGM
Teşekkür verenler:
Buna Ben bile güldüm :D

p7mg2.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buda Benden Dostum :
7r4dv.jpg
Sizleride Beklerim E-Paylaşa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2nizinkide komik olmuş :D
PGM
Teşekkür verenler:
Buda Güzel Olmuş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hazırcılıkta son nokta diyorum sadece bu siteye. :) Ayrıca 10TL dışı domain yasak değil miydi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
:D zaten bu maskot yapma sitesi 10tlnet dışı olacağını sanmıyorum birde link olarak vermemişim :)
PGM
Teşekkür verenler:
Photo 
==ne olursa olsun 10tlnet dışı domain paylaşımı yasaktır bir yetkili olarak paylaşmanız gerekmektedir==

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
bence 10tl.net dışı domain olsada reklam yapmiyorki :)
PGM
Teşekkür verenler:
Ripbyrustavi02 reklam olmasına gerek yok paylaşması bile yasaktır.
Kyoya sonuçta sitenin domaini .de yani 10tl.net değil
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim maskotum Kratos God Of War :)

p7n8t.jpg
PGM
Teşekkür verenler:
Kurallara göre paylaşmak yasaktır...

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
roks arkadaşım reklammı yapıyorum ne zaman böyle şeyler paylaşsalar sende 10tl.net domain dışı diyosun he reklammı yapıyoruz burda kardeşim?
kuralları ben iyi biliyorum merak etme.
owl shield kardeşim reklam yapmıyorum ama sadece maskot yapma şeyini öğretiyorum.
PGM
Teşekkür verenler:
Kavga çıkarmak istemiyorum bakın maskot bir kere böyle hazır bir siteden yapılmaz siz maskot yapmasını öğretmiyorsunuz maskot yapma sitesi veriyorsunuz ve 10TL dışı domain olarak."Roks sen de her şeye 10tl dışı diyorsun" ne demek oluyor? Sitenin domaini 10tl.net mi ? Hayır? Bu yüzden 10tl dışı oluyor.Reklam yap yapma orası önemli değil paylaşması yasaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
owl dostum reklam yapmıyorum zatenp paylaştığımda çoğu kişi teşekkür etti ben kuralları iyi biliyorum merak etmeyin ben maskot çizmeyi bilmiyorum belki bu siteden yapmayı buldum paylaşıyorum roks sende herşeye 10tl.net dışı diyorsun.
PGM
Teşekkür verenler:
Yahu benim mesajımı iyi okuyun.Diyorum ki "reklam yapıp yapmamanız önemli değil.Paylaşması bile yasaktır." Her şeye 10tl dışı diyorsun ne demek oluyor? Sitenin domaini 10tl dışı mı ? Evet? Eee burada sorun ne? Lütfen bana dediklerimi tekrarlatmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2013 Saat: 21:51)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: owl dostum reklam yapmıyorum zatenp paylaştığımda çoğu kişi teşekkür etti ben kuralları iyi biliyorum merak etmeyin ben maskot çizmeyi bilmiyorum belki bu siteden yapmayı buldum paylaşıyorum roks sende herşeye 10tl.net dışı diyorsun.

Ben görevimi yapıyorum yoksa banane sizin paylaşıp paylaşmamınızdan üst yetililerden cevap gelene kadar editledim mesajınızı düzenlemeyin

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşım herşeye 10tlnet dışı birşey öğretmekte yasak oldu tamam birdaha paylaşmam böyle şeyler.
PGM
Teşekkür verenler:
1.si Verdiği site küçük bir site değil reklama ihtiyacı yoktur. 2.si Öğretmekle alakası yoktur adam bulmuş paylaşıyor bunda bir sorun yok.

Bence geri koyulabilir site adresi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Serdar paylaşıyor ama site paylaşıyor ve site 10tl dışı domainli.O yüzden yasak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping