Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnatçı penguen edit profesor jack
Kod:

Kod:
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>

<koddostu>
<a id="tayyipyalayici" class="yalaka kanal" href="javascript:void(0)" onfocus="this.blur();">
<span id="sappursuppur">Merhaba,ben Profesör Jack</span>
</a>
</koddostu>

<style>a.yalaka{line-height:0px;position:fixed;text-align:center;z-index:999000;text-decoration:none !important;display:block;width:150px;height:205px;background:transparent url(http://www.ribiru.com/maskot.png) no-repeat center center;background-size:140px 195px;}
a.kanal{top:30%;left:50%;margin-left:-75px;}
#sappursuppur{display:block;position:absolute;top:-30px;left:-60px;width:250px;height:27px;line-height:27px;font-size:11px;font-family:Arial,sans-serif;background-color:#444;color:#fff !important;text-align:center;opacity:0.8;text-decoration:none !important;}
a.yalaka{_position:absolute;}a.kanal{_bottom:auto;_top:expression(ie6=document.d​ocumentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style>

<script>
var yalaka=0;function yalert(a){$("#tayyipyalayici > span").hide(function(){$("#tayyipyalayici > span").text(a);$("#tayyipyalayici > span").fadeIn(500,function(){$("#tayyipyalayici > span").fadeOut(1200)})})}$(document).mousemove(function(a){mouseX=a.pageX;mouseX-=65;mouseY=a.pageY;mouseY-=102;$("#tayyipyalayici").offset({top:mouseY,left:mouseX})}); $("#tayyipyalayici").click(function(){$("#tayyipyalayici").stop();$("#tayyipyalayici").css("background-size","140px 195px");$("#tayyipyalayici").animate({"background-size":"+=10px"},150,function(){$("#tayyipyalayici").animate({"background-size":"-=10px"},250)});0==yalaka&&$("#tayyipyalayici > span").fadeOut(1E3);yalaka+=1;1==yalaka&&yalert("Bu siteyi size kayıt ettirmek için görevliyim");2==yalaka&&yalert("ooO hayır lütfen kapatma dinle");3==yalaka&&yalert("kayıt olmazsan padişah beni öldürür :(");5==yalaka&& yalert("nereye kaçıyorsun sen !");9==yalaka&&yalert("Hay Allah!");10==yalaka&&yalert("az daha tıkla kapanıcak");11==yalaka&&yalert("Bir şeylere erişmek için kayıt olmalısın dostum?");13==yalaka&&yalert("Biliyorsun şimdi kapanacak...");16==yalaka&&yalert("Lütfen kayıt ol..");18==yalaka&&yalert("Lütfen kayıt ol...");19==yalaka&&yalert("Tamam tamam gidiyorum");23==yalaka&&yalert("Son bir kere tıkla");25==yalaka&& yalert("İki kere tıkladın!!");26==yalaka&&yalert(" Dersden kaçmak yok !");30==yalaka&&yalert("Neyse ben Padişaha sizi şikayet için gidiyorum !");32==yalaka&&yalert("Görüşürüz!");34==yalaka&&$("#tayyipyalayici").remove()});</script><script type="text/javascript" src="http://koddostu.net/jaquery.js"></script>

Kodu ben yapmadım. Sadice editledim :) İnatçı profesor jack artık sitenize herkez kayıt olucak :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Koddostundan İzinsiz Onların kodunu editlemek yasak bilmiyormusunuz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bilmiyordum özür diliyorm :) Konuyu kilitleyebilr silebilir taşıybilirsiniz :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel ++
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumu Kapatmak İstiyorsunuz Herhalde . İzinsiz Editlemek Yasak Kilit+Çöp
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi