Yorum Sayısı: 2,292
Konu Sayısı: 243
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
OwlShield
SanalPara (SP): 0 SP
Arkadaşlar bu aralar oyun yapımına merak sardım. :) Platform oyunu olsun bulmaca oyunu olsun RPG oyunu olsun hepsini yapabiliyorum kodlamam da bayağı gelişti ama çizimim berbat.Ben şöyle adamlı,senaryolu Adventure-Click bir oyun yapacağım ama bana çizer lazım.Çizimleri çok geciktirmeyecek birini arıyorum.Çizimlerinin çok profesyonel olmasına da gerek yok.Mutlaka oyuna adını yazarım. :) Bekliyorum gelecekleri.
Çalışmalarım (bunlar oyun değil) :
Gelecekte Hangi Yetkili Olacaksın >> http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=35916
Fıkra Makinesi (Demo) >> http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=36614
Evet arkadaşlar lütfen çekinmeyin ve çiziminiz iyiyse yazın. :)
Yorum Sayısı: 44
Konu Sayısı: 6
Rep Puanı:
6
EwilTR
Ben Çizerim de nasıl bir oyun hakkında ona göre bakarım olmadı çizemeyebilirim de :D
OwlShield
Böyle diyenler çok oldu. "Çizemeyebilirim de" :) Ve hiçbiri çizmedi :D O yüzden kesin bir cevap istiyorum :S Nasıl bir oyun olduğunu sormayın çizeceksiniz özel mesajdan iletişim adresi falan verin görüşelim. :)
Rep Puanı:
6
EwilTR
size dediğim şeyi anlamadınız.
Ne Programı İle Yapacağız oyunu profosyonel olarak Unity 3D gibi Programlarlamı Onlar ise basit :) Çünkü
4 Sene Onlar ile uğraştım dier programları fazla bilmiyorum ona göre çizemeyebilirim dedim..
OwlShield
Oyunu ben yapacağım.O yüzden programı sizi ilgilendirmez.Sizi sadece çizimi yapacağınız program ilgilendirir.Ve oyun 2D olacak,konuda dediğim gibi Adventure-Click oyun olacak. :) Basit bir flash oyun olacak.Çizimler bildiğimiz kağıda çizim olacak.O çizimleri programda yapacaksınız.Bu kadar :)
Rep Puanı:
6
EwilTR
Nasıl Yani Çizimci Olan Kişi bu işe dahil niye ilgilendirmesinki ?
Neyse 2D ise bakarız :) ÖM'den konuşalım konuyu fazla uzatmadan ÖM'DEN mesaj atın yeter.