https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Bayrağı Çalışmam [ Psd Alıntı ]
Türk Bayrağı Çalışmam [ Psd Alıntı ];

6v8nr66.png

Psd İnternetten Alınmıştır. Resimi Ben ekledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternette hazır psd'si var bunun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendine ait olmayan bir çalışmayı kendin yapmış gibi göstermek ayıp değil mi hiç mi emeğe saygınız yok.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Hocam İnkar Etmiyorum Yerleştir Sende Türk Bayrağını Oraya.

Psd İnternetten Aldım Zaten. :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana ait değilse alıntıdır veya psd den editledim diye yaz o zaman ve konu başlığınıda düzenle logo çalışmam diye başlık açmışsın sana ait olmadığına göre başlığıda düzenle.
Konu içeriğini ve başlığını düzenlemediğin takdirde uyarı puanı alacaksın.
* Sözlü uyarı.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2013 Saat: 23:30)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendine ait olmayan bir çalışmayı kendin yapmış gibi göstermek ayıp değil mi hiç mi emeğe saygınız yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Yapmışsın süper :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2013 Saat: 23:08)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türk Bayrağı Çalışmam ;

6v8nr66.png

Psd İnternetten Alınmıştır.

Başarılar

ÖM Leri Okurmusun Bi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar sakin olun öncelikle. Eğer çalışmayı yapan kişi "%100 belirtilecek" dese bile, paylaşan kişinin yazmama özgürlüğü var. Ayrıca konuya "ben yaptım, her şey bana ait" demiyor. Eğer sizde benim gibi zamanında ufak tefek acılar yaşadıysanız (yaptığınız çalışmaların başkaları tarafından çalınması gibi) bu sadece sizi ilgilendirir. Özellikle tehdit ederek insanları kendinizden soğutmayın. Eğer bu işte iyiyim diyorsanız "pixelmonkey"i tanırsınız. Onun gibi yapın. Alın yaptığınız çalışmanın lisansını, düdüğünüzü istediğiniz yerde öttürün.

Demek istediğim, lisansı olmayan bir çalışmayı; özellikle psd edit çalışmalarını yapan kişiler böyle suçlamamalısınız. Burası sanal alem olduğu için konu her yere çekilebilir. Çalışma hakkında görüşüm ise; gerçekten çok hoşuma gitti. Arka plan değiştirilirse daha daha güzel olabilir. İyi çalışmalar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2013 Saat: 01:41)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sakin olun öncelikle. Eğer çalışmayı yapan kişi "%100 belirtilecek" dese bile, paylaşan kişinin yazmama özgürlüğü var. Ayrıca konuya "ben yaptım, her şey bana ait" demiyor. Eğer sizde benim gibi zamanında ufak tefek acılar yaşadıysanız (yaptığınız çalışmaların başkaları tarafından çalınması gibi) bu sadece sizi ilgilendirir. Özellikle tehdit ederek insanları kendinizden soğutmayın. Eğer bu işte iyiyim diyorsanız "pixelmonkey"i tanırsınız. Onun gibi yapın. Alın yaptığınız çalışmanın lisansını, düdüğünüzü istediğiniz yerde öttürün.

Demek istediğim, lisansı olmayan bir çalışmayı; özellikle psd edit çalışmalarını yapan kişiler böyle suçlamamalısınız. Burası sanal alem olduğu için konu her yere çekilebilir. Çalışma hakkında görüşüm ise; gerçekten çok hoşuma gitti. Arka plan değiştirilirse daha daha güzel olabilir. İyi çalışmalar.

Arka Plana Gelirsek. ; Orası Bir Parkenin Üzerine Dökülmüş Küplere Verilen Türk Bayrağı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping