Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Forumları Neden Yükselemez?Nasıl Üye Ve Hit Kazanırım?
Sallama bir makale daha . Öylesine yazdım :P
Bugün güzel bir konuyu ele alacağım ama biraz sert bir dille.Tanıdığım 10tl forumlarını kıyaslayarak kullanabileceğiniz tavsiyelerde bulunacağım.
Gördüğüm kadarıyla 10tl.net'ten site açanlar genelde bu işe yeni başlamış site açıp arkadaşlarına " bak ben site açtım koş gel " gibi bir hava verip öylesine takılmak için site açanlar , açmış olanlar.Zaten forumları için yaptıkları işler ve tavırları en azından bunu gösteriyor.Peki bu şekilde tanımladığım arkadaşlar ne yapmalılar?
10tl.net forumları genelde sosyal ağlar ve imleme siteleri hadi olmadı çevrelerinden hit ve üye kazanıp destekde vs böbürlenirler.Aha 20 güne kalmaz da kapatırlar ki bunlar örneklerle gösterilebilir.Tabi o sitelerin sahiplerini kesinlikle aşağılamak istemem.Her neyse bu şekilde üye kazanmanın yanlış olduğuna değinecektim.Üyenin hası search enginelerde.O yüzden optimizasyonunuza özen gösterin.Bol bol arama motoru odaklı çalışın.Hitiniz artar üyeniz artar.
Bak demeyi unutuyordum şimdi:) , alıntı konu kasarak bak bana hit geliyor diyen arkadaşlarımıza bir çok makale gösterebilirim ama reklama girer.Ha bu SEO kavramının temel kuralıdır özgün konu yoksa sende yoksun işte o kadar.
Pekiiii Nasıl Kolay Yoldan Hit Kazanırım?
Haydi şimdi Webboss gibi olalım.Webboss'un bizden ayrıcalığı ne?2 olan pagerankı mı.Sallayın onu yav.Webboss'da basit bir forum.Ama nasıl hit geliyor.
Google kaliteli içeriği öne çıkarır.Siz böyle biliyorsunuz!!!!!!...Ama bir nokta daha var Google aranan içeriği öne çıkarmak ister.Bu o yazı , konu içerisinde ki anahtar kelimelerle alakalı işte.Eklenti kurun.Bu ne eklentisi olabilir.Hazır kod vermemi ister misiniz?Ben vermeyeyim ARES arkadaşımız vermiş ANAHTAR KeLime BOT.Ha bunu footer üstü koyarsanız etkisi 0!.Konuların hemen üstüne ekleyin ve özgün konular açın.Hit + üye gelecektir.Eğer anahtar kelime botu kendiniz gerekli yerlere ekleyip uyarlarsanız Google o konu ile ilgili aramalarda sizin içeriğinizin daha çok ilgili olduğunu düşünecektir.
SON

Arkadaşlar şurayı dikkatli okuyun.
Pekiiii Nasıl Kolay Yoldan Hit Kazanırım?
Haydi şimdi Webboss gibi olalım.Webboss'un bizden ayrıcalığı ne?2 olan pagerankı mı.Sallayın onu yav.Webboss'da basit bir forum.Ama nasıl hit geliyor.
Google kaliteli içeriği öne çıkarır.Siz böyle biliyorsunuz!!!!!!...Ama bir nokta daha var Google aranan içeriği öne çıkarmak ister.Bu o yazı , konu içerisinde ki anahtar kelimelerle alakalı işte.Eklenti kurun.Bu ne eklentisi olabilir.Hazır kod vermemi ister misiniz?Ben vermeyeyim ARES arkadaşımız vermiş ANAHTAR KeLime BOT.Ha bunu footer üstü koyarsanız etkisi 0!.Konuların hemen üstüne ekleyin ve özgün konular açın.Hit + üye gelecektir.Eğer anahtar kelime botu kendiniz gerekli yerlere ekleyip uyarlarsanız Google o konu ile ilgili aramalarda sizin içeriğinizin daha çok ilgili olduğunu düşünecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağol Makalen İçin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
haydi webbos gibi olalim derken
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 20:33)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: haydi webbos gibi olalim derken

Aynen öyle.Hit ve üye anlamında.Çok basit bir çalışmayla 1 ayda +1000 üyeye ulaşabilirsiniz.Ha üyenin ve hitin kalitesi malum olan ama gelen gelir.
SeoHocasi'nın makaleleri var.Onlardan okuyup kendimce bir eklenti kurdum , yaptım.10tl dışı sitemde +500 üyeye takdir gördü o çalışma.Çok basit gerçekten.Daha çok link almanızı vs sağlıyor.Geliştirip destekde de yayınlıyacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 20:35)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2013 Saat: 20:33)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: haydi webbos gibi olalim derken

Aynen öyle.Hit ve üye anlamında.Çok basit bir çalışmayla 1 ayda +1000 üyeye ulaşabilirsiniz.Ha üyenin ve hitin kalitesi malum olan ama gelen gelir.
SeoHocasi'nın makaleleri var.Onlardan okuyup kendimce bir eklenti kurdum , yaptım.10tl dışı sitemde +500 üyeye takdir gördü o çalışma.Çok basit gerçekten.Daha çok link almanızı vs sağlıyor.Geliştirip destekde de yayınlıyacağım.
bu guzel olur hocam.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok kolaymış gibi anlatıyorsun detaylara in :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 20:48)Zoom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok kolaymış gibi anlatıyorsun detaylara in :)

Konu görüntüleme şablonları {$header} olması lazım hemen altına anahtar kelimeleri atacaksın.Arama motoruda o konuda senin daha alakalı bir içeriğe sahip olduğunu düşünecek.Bu kadar basit.Ayrıca mesajların linklerine ayrıca bir bölüm oluşturursan daha çok index alırsın.Bu da yararına olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Makaleniz için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform