Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Çalışmam Yurisa
Arkadaşlar Ben Önceden De Rank Çalışması Yaptım Kötü Olmuştu Sizden Taktikler Aldım Ve 1 Tane Daha Deniyim Dedim Ve Yaptım Nasıl Olmuş :)

kvbv8.png

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Etrafındaki Beyazlıkları Silcem Yanlışlıkla Yaptım :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Basit ve Dosyaları Png Olarak Kaydetmelisin.Beğenmedim :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz mesajlar silinmiştir. Bir tane daha bu tartışma hakkında yorum yapan olursa uyarı vericem.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 20:33)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gereksiz mesajlar silinmiştir. Bir tane daha bu tartışma hakkında yorum yapan olursa uyarı vericem.

Teşekkür Ederim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplan Bulanık Biraz Daha Net Olabilirdi Kendini Geliştirirsen Çok Daha İyisini Yapabileceğine İnanıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğenmedim, sadelikten yana olmalısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 20:40)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkaplan Bulanık Biraz Daha Net Olabilirdi Kendini Geliştirirsen Çok Daha İyisini Yapabileceğine İnanıyorum :)

Çok Teşekkür Ederim Dostum.

(08-03-2013 Saat: 20:46)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğenmedim, sadelikten yana olmalısın.

Sade Olmayan Bir Rank Söllermisin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 20:40)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkaplan Bulanık Biraz Daha Net Olabilirdi Kendini Geliştirirsen Çok Daha İyisini Yapabileceğine İnanıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 22:09)karameel. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Vidinli.net Shopping Platform