Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Esselamü Aleyküm :)
Esselamü Aleyküm Gardaşlar Ben Adana'dan Şükrü Yaşım 22 Fotoğrafçılık İşi İle Uğraşıyorum İnşeALLAH Uzun Zaman Aranızda Kalırım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aleyküm selam hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ve esselamü aleyküm rahmettullah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Amin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 13:10)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldiniz.

Hoş Buldum

(03-03-2013 Saat: 13:13)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Amin.

Neyin Kafasındasın Anlamadım :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç Bişey Hoşgeldin Diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 13:21)KazuyaMishima Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin
Hoş Buldum
(03-03-2013 Saat: 13:44)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Hiç Bişey Hoşgeldin Diyorum.
Hoş Buldum :))[/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldiniz Kuralları Okuyunuz .

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=28157
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 13:58)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Kuralları Okuyunuz .

Foruma kaydolmuş kaç kişi kuralları okumuştur sizce :) ben söyleyeyim 1000 kişiden sadece 10-15 kişidir, onlarda inek tipli karakterlerdir, kimse onca gereksiz satırı okumaz yani :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 13:58)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Kuralları Okuyunuz .

Hoş Buldum :) Bakarız bir ara :)
(03-03-2013 Saat: 14:15)BySkrillex Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Foruma kaydolmuş kaç kişi kuralları okumuştur sizce :) ben söyleyeyim 1000 kişiden sadece 10-15 kişidir, onlarda inek tipli karakterlerdir, kimse onca gereksiz satırı okumaz yani :)
Aynen Katılıyorum :D
(03-03-2013 Saat: 14:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b]Hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.

Hoş Buldum İnşeALLAH :)[/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 15:53)Nefes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O dedigin gereksiz satirlar forumun duzenini sagliyor :) , kimseye zorla okutturmuyoruz biz oraya o kurallari koymusuz okuyan okur okumayan okumaz :) , ama sonradan bir kural cigneyince ben buni bilmiyordum ozur diperim bir daha olmayacak deme. Kurali cigneyen kim olursa olsun ister yetkili ister kurallari okuyan ister okumayan cezasini cekicektir ;)
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2013 Saat: 15:53)Nefes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O dedigin gereksiz satirlar forumun duzenini sagliyor :) , kimseye zorla okutturmuyoruz biz oraya o kurallari koymusuz okuyan okur okumayan okumaz :) , ama sonradan bir kural cigneyince ben buni bilmiyordum ozur diperim bir daha olmayacak deme. Kurali cigneyen kim olursa olsun ister yetkili ister kurallari okuyan ister okumayan cezasini cekicektir ;)

Tamam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
cok etkilendim hemen okuyorum ;-);-)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek Forumuna Hoşgeldiniz İnşallah Kalıcı Olursunuz Saygılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aleyküm Selamm..
Hoşgeldin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş Buldum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin dostum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2013 Saat: 17:49)Rikudo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin dostum.

Hoş Buldum Dostum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping