https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASiPaTRoN Kimdir?
Tanımayanlar Vardır Diye Bir Demeç Yazma Gereği Duydum.
Adım Kaan 17 Yaşındayım Hayırlısıyla 18 Yaşıma Gireceğim.Destek.10TL.Net de bir dönem kısa sürede çok iyi yerlere gelmiş ve Destek.10TL.Net e Ledri Sayesinde Tesadüfen Gelmiş Biriyim.
Bu Sitede Kodlama Hakkında Çok Şey Öğrendim Grafik Bilgimin Üstüne Koyarak Devam Ettim Herkese Elimden Geldiğince Online Olduğum Süreç Boyunca Yardımcı Olmaya Her İnsanla Konuşmaya İletişimimi iyi Tutmaya Ve Her Cevap Bekleyen Konuya Uğramaya Çalışıyorum.
Destek.10TL.Net de İyi Kötü Bir Çok Günüm Geçti Çok Şükür Şuan İçin İyi Gidiyoruz bu Sıralar Tasarım İsteklerine Bakamıyorum Sebebimi Üst Yetkilime Bildirdim Zaten Bende sıkıldım Bakamadığımdan Dolayı Fakat En Kısa Sürede Sahalara Döneceğim.:)
Ledri İle Karşılaşmamızdaki İlginç Destek.10TL.Net anım;Bizim Büyük Bir Oyunumuzun Forumu Vardı Orada Örnek Üyelerden Seçilmiştim Ve Çokta Seviyorum Herkesi Forumda.Forumumuz Hacklendi Ve Bizde 2-3 Arkadaş Oyunumuz Adına Forum Kurduk 10TL.Net li.Ledri de bizi o oyundan tanıyordu geldi sitemize profil mesajı attı 3-4tane Destek.10TL.Net i tanıtan.Bende Sinirlendim Reklam Yaptığını Düşündüm Ve Banladım Tabi Bi Havalar bi Havalar Koca Sitemiz Var Ya 12 Üyeli:)).Sonra 2-3Gün Sonra Gözüme Çarptı Bi Uğrıyayım Dedim Uğradım İlk 3-4Günde Sadece Destek Almama Rağmen Kısa Sürede Forumu Kavradım Ve sonra Ledri Ye Özür Dileyerek Teşekkür Ettim.:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping