https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temma Uploadladım Ama...
Temma Uploadladım Ama butonlar Hiç bir temada düzgün gözükmüyor adminin dediklerini tek tek yaptım :( forumoptik.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2012 Saat: 14:14)KazuyaMishima Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temma Uploadladım Ama butonlar Hiç bir temada düzgün gözükmüyor adminin dediklerini tek tek yaptım :( forumoptik.10tl.net

uploadı ynls ypmıssın:)

Kod:
http://mybb.iblogger.org/razoreng-theme.xml

aynı temayı bn upload etmistim buyur ama butonlar gene yok blki bna oyle gozuktu ama resimler krk guzktu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi Öğrenemedim ama öğrencem eninde sonunda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ozelden birazdan kndi cektigim bir video atıcm ordan bk.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın xml düzenlerken sadece " images " yazısını değiştirmeyin. Birde " {$theme['imgdir']} " Bunuda FTP adresinize uyarlayın. O zaman olacaktır.

Ayrıca Konu butonları demişsiniz şöyle birşey de olabilir. Tema dosyasında ki butonların klasörünün adı " engilsh " ise yine olmaz çünkü bizim forumlarımızın hepsi Türkçe o dosyayı görmez. dosyanın adını " Turkish " Yapınca açılacaktır.

:D Karışık olabilir ama kesin çözüm :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2012 Saat: 14:38)Requiem™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temanın xml düzenlerken sadece " images " yazısını değiştirmeyin. Birde " {$theme['imgdir']} " Bunuda FTP adresinize uyarlayın. O zaman olacaktır.

Ayrıca Konu butonları demişsiniz şöyle birşey de olabilir. Tema dosyasında ki butonların klasörünün adı " engilsh " ise yine olmaz çünkü bizim forumlarımızın hepsi Türkçe o dosyayı görmez. dosyanın adını " Turkish " Yapınca açılacaktır.

:D Karışık olabilir ama kesin çözüm :)

aynı temayı bnde uplaoad etmistim resim vs gozukuyor ama ndnse bbutonlar hic bir temada gozukmuyor bnde boyle biriye anlattı m4 5 kere anlamadı:D bnde video cktm yolladım:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanız örnek

Logo:
Kod:
images/tema adı/logo.gif

yerine

Kod:
siteadı.com/images/temadı/logo.gif
Yaparak Logoyu.

Resim Yollarını İse
Kod:
images/temadı
yerine
Kod:
siteadı.com/images/temadı
şeklinde yazıp 10tl.net'e uyarlayabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping