https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Ben.?
Evet arkadaşlar forumda eskiler için uzun bir süre olmasa da 3-4 aydır burada sayılırım.
Şu aralar ana bilgisayarımın verilerini kaybetmesi üzerine tasarımla ilgilenemedim 2 gün içinde daha iyi bir bilgisayar aldım o geliyor artık tasarımlara başlayacağım.
Neyse uzun lafın kısası bu süre içinde post kasmamaya tartışma çıkarmamaya yardımcı olmaya dikkat ettim geldiğimde kodlama ile ilgili çok az bilgim varken birçok alanda kendimi geliştirme fırsatı buldum.
Sizce ben nasıl biriyim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi birisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda en çok sevdiğim kişilerden biride sizsiniz.Bana göre çok iyi birisiniz :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şahsen ben kendime asla Grafik Tasarım uzmanı demedim. Time de demedi. Zaten kazananların çoğu kendini beğenmiş değil. İzin ver başkaları seni avutsun önünde daha çok yol var ve ben başarılar dilerim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2012 Saat: 16:31)online Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda en çok sevdiğim kişilerden biride sizsiniz.Bana göre çok iyi birisiniz :)
Teşekkürler Kardeşim.
Teşekkürler Monster33
(29-12-2012 Saat: 16:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şahsen ben kendime asla Grafik Tasarım uzmanı demedim. Time de demedi. Zaten kazananların çoğu kendini beğenmiş değil. İzin ver başkaları seni avutsun önünde daha çok yol var ve ben başarılar dilerim :)
:)
Ben buraya sıfırdan geldim fakat yine grafiker olarak gelmiştim ve foruma başladığımdan beri bu şekilde devam ediyorum benim avutulmaya ihtiyacım yok kimin ne olduğunu biliyorum çok şükür.
Teşekkür ederim yorumun için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi birisine benziyorsun 3.4 ay once buradegildim grafiklerin iyi
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2012 Saat: 17:14)mR.MoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi birisine benziyorsun 3.4 ay once buradegildim grafiklerin iyi

Teşekkür Ederim Çok eski çalışmalarım inşallah kat kat güzelleri gelecek çok yakında :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi Bir Grafiker iyi Bir Dostsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2012 Saat: 17:23)Namikaze Minato Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi Bir Grafiker iyi Bir Dostsun :)

Teşekkür Ederim Sende Öylesin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Güncel...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2012 Saat: 22:42)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi birisine benziyorsun pek muhabbetimiz olmadı seninle

Doğrudur Teşekkürler.
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi birisin
iyi bir grafikersin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2012 Saat: 19:56)İsmailCengiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi birisin
iyi bir grafikersin