https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edit.
Hakettiğimi Aldım Gitmek Felan Yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bidaha Böle Bişey Yazdığını Grömiyim Forum İçin Gerçekten Çok Değerlisin Biliyosun :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu sefer kararlıyım ßß bu arada teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi rütbe uzman üyelik meselesi yüzünden gidilmez.

Yani benden fazla repin var çok da iyi mybb biliyorsun hiç bir yere gitme o yüzden bak Semih de oldu sende olursun sırayla bunlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende yetkiyi çok istedim,admine özel mesajlar attım.Ama olamadım.
Kısmet Değilmiş.Forumu Bırakmaya Hiiç Gerek Yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu gibi saçma nedenden bile forum bırakılacak olsaydı, ben grafiker rütbesi için 4 ay beklemezdim.Sabreden derviş, muradına ermiş.Yolunuz acık olsun, selamtle.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rütbe için bırakmıyorum ki ben ? kim dedi rütbe diye seçmediyse seçmedi ben bi tek burdamı yönetici olmam lazım zaten şuan çoğu sitede yöneticiyim .com lu ve başka alan adı olan ben onda değilim grafikerde olmak istemiyorm tema uploaderdi hedefim ama baktım tema uploader almıyolar sonra grafikerliğe gözümü diktim ama şimdi vazgeçtim ve bırakıyorum forumu kime yardım ettiysemde karşılığını aldım buda rep sayıma yansıdı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eğer benimle alakası varsa ben seninle gayet iyi anlaştıgımı düşünüyorum orda bende olsam bende senin gibi davranırdım, çalıntı paylaşım yapmak bildigin gibi yasak bırakmana gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 00:53)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer benimle alakası varsa ben seninle gayet iyi anlaştıgımı düşünüyorum orda bende olsam bende senin gibi davranırdım, çalıntı paylaşım yapmak bildigin gibi yasak bırakmana gerek yok.

seninle alakası yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 00:56)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-12-2012 Saat: 00:53)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer benimle alakası varsa ben seninle gayet iyi anlaştıgımı düşünüyorum orda bende olsam bende senin gibi davranırdım, çalıntı paylaşım yapmak bildigin gibi yasak bırakmana gerek yok.

seninle alakası yok :)

O zaman durduk yere neden?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
görüşürüz usta.

bende yakında gidicem zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
durduk yere değil artık bende aloneboss gibi sadece kendi sitemle ilgilencem desteğe girerim ama çok aktif olmam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu sitede aslına bkarsanız belli bir mevkiye gelen herkez bir süre sonra bunun değersiz oldugunu anlıyor.Ne kadar çok bilginiz artarsa bu forumun o kadar çok emeline ulaşmış olacağı kanaatindeyim.Bu kadar çok rütbe merasimide zararlı.Eğer derdiniz saygıysa kafle en saygı duyduğum insanlardan birisin .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:25)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu sitede aslına bkarsanız belli bir mevkiye gelen herkez bir süre sonra bunun değersiz oldugunu anlıyor.Ne kadar çok bilginiz artarsa bu forumun o kadar çok emeline ulaşmış olacağı kanaatindeyim.Bu kadar çok rütbe merasimide zararlı.Eğer derdiniz saygıysa kafle en saygı duyduğum insanlardan birisin .

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:25)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu sitede aslına bkarsanız belli bir mevkiye gelen herkez bir süre sonra bunun değersiz oldugunu anlıyor.Ne kadar çok bilginiz artarsa bu forumun o kadar çok emeline ulaşmış olacağı kanaatindeyim.Bu kadar çok rütbe merasimide zararlı.Eğer derdiniz saygıysa kafle en saygı duyduğum insanlardan birisin .

Aynen Ama Bigün İçinde Gelme Hissi Oluşur... Merak Etme
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 10:27)cunkarizma Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Aynen Ama Bigün İçinde Gelme Hissi Oluşur... Merak Etme
hiç te bile sadece bakıcam bırakanlar nasıl bırakıyor jade örneğin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kafle Gitme Be . Ne Güzel Anlaşıyorduk .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 18:32)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kafle Gitme Be . Ne Güzel Anlaşıyorduk .

:))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping