https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M0Z41K Kimdir
Merhaba Arkdaşlar Ben Foruma Yeni Katıldım Ve Burda Birçok İyi Dost Edinecegimi Dusunuyorum Herkezi İyi Forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldiniz,iyi vakit geçirmeniz dileğiyle :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldiniz.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:24)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz,iyi vakit geçirmeniz dileğiyle :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kafle Kendin Yazabilirdin Post Kasdıgını Düşünecegim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:27)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-11-2012 Saat: 00:24)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz,iyi vakit geçirmeniz dileğiyle :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:31)JhoCuK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-11-2012 Saat: 00:27)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Size Acıyorum Bir Yazı Yazmaktan Acizsiniz Bildirim Yapıyorum :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yeni geldiniz tartışmaya gerek yok onlarda içlerinden nasıl geliyorsa öyle davranıyolar.Tekrar hoşgeldiniz :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hmm sizden şüphelenmeye başladım doğrusu . fake olabilirsiniz. iyi forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:34)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni geldiniz tartışmaya gerek yok onlarda içlerinden nasıl geliyorsa öyle davranıyolar.Tekrar hoşgeldiniz :)

Tşk Ederim Virüs Ben Tek Bu Forumda Üye Değilim Lafın Sana Değil Post Kasanlara Forum Bilgi Alma ve Paylaşma Bölümü Değilmidir..??

Ayrca Cocuk Mudur Nedir Adın Seninn Forum Bilginmden Üstün Bilgim Oldugu İçin Senle Tartısmak İstemiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
isteyen alıntı yapar isteyen yazar karar onlara ait. post kasmak değildir bu. huzursuzluk çıkmasın.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:38)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: isteyen alıntı yapar isteyen yazar karar onlara ait. post kasmak değildir bu. huzursuzluk çıkmasın.

Huzursuzluk Yapan Yok Ama Ona Post KAsmak Deniyor :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:39)M0Z41K Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-11-2012 Saat: 00:38)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: isteyen alıntı yapar isteyen yazar karar onlara ait. post kasmak değildir bu. huzursuzluk çıkmasın.

aynı düşünceye sahip ve aynı şeyleri yazmak istiyor bu yüzden alıntı yapıyorlar. bunu post kasmak olduğunu nerden çıkardınız? aksine daha doğru bir hareket. sadece "hoşgeldin iyi forumlar" denecek bir konunun bu kadar uzatılmasına gerek yok.
tekrar post kasamayın gibisinden bir yazı olmasın. kavga sebebi sayar konuyu kilitlerim bilginize..

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:43)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-11-2012 Saat: 00:39)M0Z41K Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

aynı düşünceye sahip ve aynı şeyleri yazmak istiyor bu yüzden alıntı yapıyorlar. bunu post kasmak olduğunu nerden çıkardınız? aksine daha doğru bir hareket. sadece "hoşgeldin iyi forumlar" denecek bir konunun bu kadar uzatılmasına gerek yok.
tekrar post kasamayın gibisinden bir yazı olmasın. kavga sebebi sayar konuyu kilitlerim bilginize..
Kendinizie Cok Güveniyor Ve Bilgilisiniz Şef'İm Size Sözüm Yok .

Ama Biraz Mantıklı Olursak 10 Saniyesini Bile Almayacak. Değilmi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
dostum sen ●ℓσя∂● 'un yan hesabısın yani İP adresin öyle gösteriyor. Şu an işim olmasa banlardım ama şimdilik dursun. Yetkili birisine söylüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:37)M0Z41K Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-11-2012 Saat: 00:34)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni geldiniz tartışmaya gerek yok onlarda içlerinden nasıl geliyorsa öyle davranıyolar.Tekrar hoşgeldiniz :)

Tşk Ederim Virüs Ben Tek Bu Forumda Üye Değilim Lafın Sana Değil Post Kasanlara Forum Bilgi Alma ve Paylaşma Bölümü Değilmidir..??

Ayrca Cocuk Mudur Nedir Adın Seninn Forum Bilginmden Üstün Bilgim Oldugu İçin Senle Tartısmak İstemiyorum

Forum bilgin benden yüksekse camdan atla.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Snnle Ugrasamam KArdeşim Bak Şef Ne Diyor Ortalık Kızışmasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2012 Saat: 00:51)M0Z41K Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Snnle Ugrasamam KArdeşim Bak Şef Ne Diyor Ortalık Kızışmasın.

Bak Requiem ne diyor fake'sin !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne Bu Şiddet Bu Celal

biraz sakin beyler...

bi kere bu foruma yeni üye olanla fake üye olanların %90'ı kendini belli ediyor...

o yüzden fazla debelenmeyin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben bilgilerime güveniyorum demem kaldı ki hala daha yetersiz olduğumu düşünüyorum. forumda alıntı yapılamaz kuralı yok isteyen istediği şekilde cevap verir. ister üye olsun ister yetkili

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping