Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Çözülmesi gereken 4 mükemmel sorunum var lütfen yardım edin
Bug 
İlk olarak profil bölümüm sağa doğru çok geniş görüntüyü ve düzeni bozuyor.

p1PqD.png

İkincisi

Alıntı yap konu aç gibi simgeler bu şekilde gözüküyor.

bXDI6.png

Üçüncüsü

Anasayfa Forum ... yazan yeri alta yada en üste taşımak istiyorum nasıl yapabilirim.?

YeoI2.jpg

Dördüncüsü

Her foruma ayri icon eklemek forumda aradığım halde güzel bir anlatım kesinlikle bulamadım :(
q3UEf.png

Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. sorunuzun cevabı: Social sites Eklentisini kapatınız !
2. sorunuzun cevabı: Post bit Şablonları > Postbit_quate vb. şablonları düzenleyerek yapabilirsiniz.
3. sorunuzun cevabı: Normalde menü yanda gözükmektedir. Logoyu küçülterek deneyin.
4. sorunuzun cevabı "Forumunuzun görünüşünü yönetin" bölümünde mevcuttur. (İlgili Konu: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8624)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2012 Saat: 17:34)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. sorunuzun cevabı: Social sites Eklentisini kapatınız !
2. sorunuzun cevabı: Post bit Şablonları > Postbit_quate vb. şablonları düzenleyerek yapabilirsiniz.
3. sorunuzun cevabı: Normalde menü yanda gözükmektedir. Logoyu küçülterek deneyin.
4. sorunuzun cevabı "Forumunuzun görünüşünü yönetin" bölümünde mevcuttur. (İlgili Konu: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8624)

Deneyeceğim çok teşekkürler.:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamamen kaldırmanın bir yolu yok mu?
YeoI2.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App