2010 yılının yazında kayıt olduğum bir forumdu ve bir süre sonra maalesef veda etmek zorunda kalmıştım.Şimdi dönüş zamanı. O zamanlar 15 yaşındaydım şu an 17 yaşındayım. Adım Burak tekrardan hepinize selam arkadaşlar.
Geri döndüm (:
|
15-11-2012 Saat: 15:36
Teşekkürler, Hoşgeldin. Bende Semih, 16 Yaşındayım. Öğrenciyim, Grafiker Adayıyım. Daha fazla bilgi isterseniz hakkında bölümüne bakmanız yeterli :D tekrardan hoşgeldiniz.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
15-11-2012 Saat: 16:58
H.g...
15-11-2012 Saat: 17:04
Hoşgeldin
15-11-2012 Saat: 17:29
Hoşgeldiniz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
15-11-2012 Saat: 17:48
15-11-2012 Saat: 17:56
Tekrardan hoş geldin kardeşim. Bende Furkan, memnun oldum. 19' a gireceğim bende, keyifli forumlar dilerim.
15-11-2012 Saat: 19:55
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, hoşbuldum (:
16-11-2012 Saat: 00:12
Tekrardan Hoşgeldiniz :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
16-11-2012 Saat: 18:34
Hoşgeldiniz.Başlık Türkçe daha iyi.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi