Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanalikacıyız
Arkdaşlar Benım Forumum:
Sanalikacıyız

Foruma Gitmek İçin Tıklayınız

Adres: http://sanalikaciyiz.10tl.net/index.php

Lütfen Üye Olun.. :P
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İlgi çekmek için böyle konular uygun değil. Eğer ilgi çekmek gerekiyorsa açıklayıcı ve içindeki bilgiler hakkında konu açılmalıdır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sus be biseyi bilmion konusuon
Simdi sikayet etcem ama..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tongue 
(19-05-2011 Saat: 23:48)Pa[TR]oN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sus be biseyi bilmion konusuon

Hop noluo :D, adam kötü bişey demedi ki.. "Konuyu açarken sitenin içeriğiyle ilgili bilgiler ver" dedi..
PGM
Teşekkür verenler:
Halla halla onamı kalmıs ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2011 Saat: 23:48)Pa[TR]oN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sus be biseyi bilmion konusuon

Kime şikayet edeceksin arkadaşım? Seni terbiyeye davet ediyorum. İlk önce insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü davranmayı öğrensen iyi olur. Sen ne biliyorsun ki?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sen bnada karışmışrın teknolojik denen varlık
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teknolojik Sus Tamammı
Konusma..
Benım Konum
İzin Vermiyorum
Cevap Yazma..!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siteniz güzel olmus.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2011 Saat: 17:20)ogzhnoTr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen bnada karışmışrın teknolojik denen varlık

Hayırdır kardeşim? Sorun mu var? Kimse kimseye karışmıyor arkadaşım. Şu yazı yazmasını öğren ilk önce anlamsız varlık.

(20-05-2011 Saat: 23:42)Pa[TR]oN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teknolojik Sus Tamammı
Konusma..
Benım Konum
İzin Vermiyorum
Cevap Yazma..!

Senin bana emir verme ve izin verme yetkin yok arkadaşım. Ben cevap yazmakta özgürüm. İstersem yazarım istemezsem yazmam. Yetkili arkadaşlar senin siteni nasıl inceliyorlarsa biz üyelerin de inceleme hakkı var. Yasak içerik olduğu zaman uyarma yetkimiz de var. Eğer gereken yapılmazsa yönetici ve yetkili arkadaşlar gerekeni yapar. İlk önce insanlara nasıl saygılı davranılmasını ve insanlarla nasıl konuşulacağını öğren de gel. Anlaşıldı mı?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu amacından saptığı için kilit
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping