Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Yardım
Arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın yeni katıldım . Yardımlarınız bekliyorum şimdi ben bir forum açtım tamam herşey güzel gitti ama yeni üye olanlar acemi yerine moderatör oluyor nasıl düzeltebilirim ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım eden yokmu acill
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenizi ilk kurduğunuzda
Kullanıcı&Gruplar-->gruplar-->Registered grubunu ne yaptıysanız kayıt olanlar ilk bu rütbeyi alır. O grubu üye grubu olarak değiştirin
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2012 Saat: 11:06)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenizi ilk kurduğunuzda
Kullanıcı&Gruplar-->gruplar-->Registered grubunu ne yaptıysanız kayıt olanlar ilk bu rütbeyi alır. O grubu üye grubu olarak değiştirin

Tamam çok saol çözüldü ama bir sorunum daha var bir kişye 2 tane yada 3 tane rank nasıl verilir ?

Kardeş şimdide yeter li mesaj sayısına gelen diğer rank otomatik geçmiyor ya nasıl olacak ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2012 Saat: 11:53)Goldlead Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-10-2012 Saat: 11:06)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenizi ilk kurduğunuzda

Tamam çok saol çözüldü ama bir sorunum daha var bir kişye 2 tane yada 3 tane rank nasıl verilir ?

Kardeş şimdide yeter li mesaj sayısına gelen diğer rank otomatik geçmiyor ya nasıl olacak ??
Kullanıcı &Gruplar-->grup terfileri(solda)-->yeni terfi ekle den yapabşilirsiniz

Birden fazla rank için plugin var ama bozuk malesef
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır Bozuk Değil Rank Benim Sitemde Var :D

Admin Paneli > Yapılandırma > Pluginler > Ek Grub Resim Ayarları Var
Onu Aktifleştir Çoklu Seç Oluyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App