Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Çalışmam Animasyon
Tmm Özür Dilerim Kaldırdım Konu Kilit Demiyorum sadece Kilitlenmesini Rica ediyorm yada silinmesini Ben Hatalıyım Tm Dahada ( yanlış anlamayın sakın) yorum Falan Yazmayın ...!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kişi özentileri Sadece orjinal kişileri yükseltir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-08-2012 Saat: 20:19)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kişi özentileri Sadece orjinal kişileri yükseltir.

Fakat Ben Zaten En başta Yazmıştım TaRRuz'dan Aldım Diye Problem Varsa Konuya Başka bişi yapıp eklerim Yalnış Bişiyde Yapmadım ama Eğer Yaptıysamda Özür Dilerim Herkezin İçinde !!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-08-2012 Saat: 20:48)GirForumAGir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2012 Saat: 20:19)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kişi özentileri Sadece orjinal kişileri yükseltir.

Fakat Ben Zaten En başta Yazmıştım TaRRuz'dan Aldım Diye Problem Varsa Konuya Başka bişi yapıp eklerim Yalnış Bişiyde Yapmadım ama Eğer Yaptıysamda Özür Dilerim Herkezin İçinde !!!

Ortada yanlış bir şey yok yada kural dışı.Ama bilin istedim.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim zaten çaldım diyosun çok kötü diyosun niye paylaşıyosun o zaman?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-08-2012 Saat: 21:02)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim zaten çaldım diyosun çok kötü diyosun niye paylaşıyosun o zaman?

Anlamadınız Yani Ben Sizin gibi düşünmemek için Yani Böyle snn gibi çaldın Falan dememeleri için Ondan Esinlendim Dedim Anladınmı o Çalışma Yapmış Ellerine Sağlık Bende Baktım dur bide ben deniyim dedim Tekrar Tekrar Söylüyorum TaRRuz Sen Yaptın Bende Sana Bakarak Bitane Yaptım Burdanda EMEĞE SAYGI !!!

Şimdi anladınızmı Benim Demek İstediğimz ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-08-2012 Saat: 21:12)GirForumAGir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2012 Saat: 21:02)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim zaten çaldım diyosun çok kötü diyosun niye paylaşıyosun o zaman?

Anlamadınız Yani Ben Sizin gibi düşünmemek için Yani Böyle snn gibi çaldın Falan dememeleri için Ondan Esinlendim Dedim Anladınmı o Çalışma Yapmış Ellerine Sağlık Bende Baktım dur bide ben deniyim dedim Tekrar Tekrar Söylüyorum TaRRuz Sen Yaptın Bende Sana Bakarak Bitane Yaptım Burdanda EMEĞE SAYGI !!!

Şimdi anladınızmı Benim Demek İstediğimz ??

Seninki esinlenmek değilki sadece renksiz ve yavaşı seninkisi fikiri çalmak oluyor fikirden esinlenmek değil..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tartışma Çıkacak Yeter HA :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca benim iznim yok yani direk özentilik bunun adı.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-08-2012 Saat: 21:47)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca benim iznim yok yani direk özentilik bunun adı.

Eyw. Yapmışım bi EŞŞEKLİK ( hoş yapmadımya neyse ) ÖZÜR DİLERİM Yeniden Rica Ediyorum Konu Kilit Lüttfen.!.!.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping