https://instagram.com/alphazzers

Anket Başlığı: Vps Metin2 Server Kuraim mi?
Evet :)
0%
0 0%
Hayır :(
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkililer Bakın...
Arkadaşlar, Yetkililer gzinirken bi arkadaşım bu site için hamachili server acmış. Herkes hamachi indircek, siteye üye olcak, indircek vb. şeyleri yapasıya kadar.... Bende bişi düşündüm bu site için bir vps metin2 server kursam mı diye sizlerden izin almak istedim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana kalmış bir şey oynayanlar vardır muhakkak ben hiç oynamadım.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben oynarım Gm yapar mısın bni iyi anlarım 2 3 metin2 de Gm oldum hem üye çekerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kurabilirsinizz yasak değil... Kurarsanızda Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hevesini kırmayayım ancak burası bir destek sitesi bir oyun sitesi veya genel bir paylaşım platformu olsa olurdu ama ben pek sıcak bakmıyorum destek için metin2 servera
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben acarım paylaşırım ancak oynayanlar olursa gelırler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2012 Saat: 09:36)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Yetkililer gzinirken bi arkadaşım bu site için hamachili server acmış. Herkes hamachi indircek, siteye üye olcak, indircek vb. şeyleri yapasıya kadar.... Bende bişi düşündüm bu site için bir vps metin2 server kursam mı diye sizlerden izin almak istedim..

Güzel demişssin fakat anladıgım kadarıyla bu forumun için yapılacak ve haliyle bu forumun ismini taşıyıcak o yüzden adminden izin alman lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
destekmt2 acmıcam kahramanmt2 accam paylaşırım oynayanlar olursada gelir oynarlar. Salı Günü ONLİNE Serverımız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2012 Saat: 15:58)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: destekmt2 acmıcam kahramanmt2 accam paylaşırım oynayanlar olursada gelir oynarlar. Salı Günü ONLİNE Serverımız

Eğer bu foruma özel bir şey yapmayacaksanız izin almanıza gerek yok.Ama bu forumdaki üyeler gelsin diyorsanız oynayanlar buradan yazsın siz de linkini özelden yollayın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende En az 32 Server Vps'sinde Görev Yaptım Size Yardımcı Olurum Fakat Bana Biraz Oyuncu Çekmek İçin Açılmış Bir Konu Gibi Geldi Yanlış Anladıysam Affola GM Alımı Olursa Ulaşabilirsiniz Özel Mesajdan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping