Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YOK ÖYLE BİR DÜNYA.
YOK ÖYLE BİR DÜNYA.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2012 Saat: 23:54)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,satırlarıma başlarken belirtmek isterim ki ben çok forumda tanınan biriyim.Yaklaşık 12-13 forumda ve sitede uzman oyun yapımcısı olarak tanınıyorum.En aktif forumlarda yönetici olarak çalıştım.Usanmayıp Html Kod bilgimi de geliştirdim,çok çalıştım.WebMaster oldum.Ama en ilgilendiğim şey şu an oyun yapımcılığıdır.Yaptığım 3 boyutlu oyunlar olmuştur.Ünlü olacak durumdayım."EA GAMES"'in veya ünlü bir oyun markasının yaptığı oyunlar gibi oyun yapabiliyorum.Bana kendini bilmiş diyen de yok çünkü öyle değilim.Sadece profesyonel oyun yapabildiğimi ve WebMaster olduğumu söylüyorum.Hem de PhotoShopta aşırı şekilde uzmanım ve yaptığım süper grafikler var.Ayrıca bana "inek" derler.Hani şu sınıfta çok başarılı olan öğrencilere denir ya.Hani,tembel öğrencilerin belasıdır şu inekler.Ama inekler faydalıdır.Kurban bayramında inek kesilir.Yoğurt,süt...hepsini ineklerden alırız.Derslerimde çok başarılıyım ve çalışkanım.Adım Anıl,Soyadım Başıbüyük.16 yaşındayım.Forum çok güzel :) Hepinize hoşbulduk :)

oyun yapmayı biliyosan bi çalışmanı ver:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2012 Saat: 23:57)UND1905 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-07-2012 Saat: 23:54)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,satırlarıma başlarken belirtmek isterim ki ben çok forumda tanınan biriyim.Yaklaşık 12-13 forumda ve sitede uzman oyun yapımcısı olarak tanınıyorum.En aktif forumlarda yönetici olarak çalıştım.Usanmayıp Html Kod bilgimi de geliştirdim,çok çalıştım.WebMaster oldum.Ama en ilgilendiğim şey şu an oyun yapımcılığıdır.Yaptığım 3 boyutlu oyunlar olmuştur.Ünlü olacak durumdayım."EA GAMES"'in veya ünlü bir oyun markasının yaptığı oyunlar gibi oyun yapabiliyorum.Bana kendini bilmiş diyen de yok çünkü öyle değilim.Sadece profesyonel oyun yapabildiğimi ve WebMaster olduğumu söylüyorum.Hem de PhotoShopta aşırı şekilde uzmanım ve yaptığım süper grafikler var.Ayrıca bana "inek" derler.Hani şu sınıfta çok başarılı olan öğrencilere denir ya.Hani,tembel öğrencilerin belasıdır şu inekler.Ama inekler faydalıdır.Kurban bayramında inek kesilir.Yoğurt,süt...hepsini ineklerden alırız.Derslerimde çok başarılıyım ve çalışkanım.Adım Anıl,Soyadım Başıbüyük.16 yaşındayım.Forum çok güzel :) Hepinize hoşbulduk :)

YOK ÖYLE BİR DÜNYA.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2012 Saat: 23:58)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-07-2012 Saat: 23:57)UND1905 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Oyunumun resimlerini koyacağım ve çalışmalarımı da vereceğim :)

onlıne olursa iyi olur bütün 10tl.net oraya toplanırık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ortak Forum Kurabilriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma hoşgeldin anıl okadar bilgilerinden bahsettin bakalım buraya ayak uydurabilecek misin. göreceğiz. iyi forumlar hoşgeldin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2012 Saat: 00:12)тнє נσкєяs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ortak Forum Kurabilriz.

YOK ÖYLE BİR DÜNYA

(20-07-2012 Saat: 00:16)The Host Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoşgeldin anıl okadar bilgilerinden bahsettin bakalım buraya ayak uydurabilecek misin. göreceğiz. iyi forumlar hoşgeldin

YOK ÖYLE BİR DÜNYA.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ow Acıyım. Hemen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2012 Saat: 00:18)тнє נσкєяs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ow Acıyım. Hemen.

YOK ÖYLE BİR DÜNYA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yarına Kaldı max 150 dolmus :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2012 Saat: 00:23)тнє נσкєяs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yarına Kaldı max 150 dolmus :(

YOK ÖYLE BİR DÜNYA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gel Hadi Kurdum.
http://oyunher.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geldim :)
Ara
Cevapla PGM