Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rocku222 Şikayet !
Information 
Ya Arkadaşlar Bence Hiç Adil Değil rokcu222 arkadaşımızın yaptığı ranklara bi bakın ! sanki paintten yapılmış ! v5 bile kötü ! ama grafiker :@ ..eee benim eski konularımı bilenler var kullanıcı girişine benzer bişey yaptım ve daha çok şey yaptım! ranklara yeni başladım ve ilk yaptığım ranklar imzamda var bakın rokcu222 ' nin rank v5 imi daha güzel yoksa benim v1 im mi daha güzel !!

Haksızlık Yapmayın Adminler Beni Grafiker Yapın Demiyorum Ama Rockcu222 boş yere grafiker oldu ve başkalarının hakkını yiyor !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grafiker olmaktan vazgeçti zaten. Artık bölüm şefi olmaya karar vermiş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ya iyide bu haksızlık değilmi beyler destek verin halledelim şu işi adam grafiker grafiker diye adminin başının etini yemedimi birsürü gereksiz rank yaptı !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende bu durumdan rahatsızım ama elimizden gelen bir şey yok. Benim seviyeme yakın ya da eşit grafiker olsa bir takım gibi hareket edip aramızda iş bölümü yaparak zorlanmadan isteklere bakabilirdik. Hem rockcu222 grafiker olduğundan beri foruma tek tük uğruyor. İsteklere bakmıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O üyelere yardımcı oluyordu.Sizi ilk defa görüyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ilk defamı :D ben bu forum açıldığı zamanlardan beri varım siz sonradan geldiniz eski ismim zırzır jelibon ve jelibonun ismini değiştirdim Wadé ben bayaadır varım !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin Rankın Güzelmiş Forumumda Kullanbilir Miyim ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kullanabilirisn :) herkeze açık :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grafiker oldu olalı foruma girmiyor çok az giriyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
işte bizde bundan bahsediyoruz ayrıca grafikerlik ne yaptıda ??? yaptığı ranklara filan bi bakın ya allah aşkına çıldırcam !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=13675

Bu konuda ranka yardımcı olur musunuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kim benmi ? :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bana göre seninde grafiker olman çok saçma 1 kere böyle birşeyden dolayı konu açman çok anlamsızca + şimdiden böyle birşey yapıyorsan ileride kesinlikle başka şeylerde yaparsın ve rütben alınır gereksiz bir konu grafiker olarak ProTuner 2nizden kat kat iyi benim ranklarım diyorsun senin ranklarında 10/10 olacak ranklar değil başkaları beğenir beğenmez ben bilmem dediğim gibi gereksiz bir konu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sana öyle görünebilir ayrıca ben sanamı şikayet ettim !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2012 Saat: 16:23)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sana öyle görünebilir ayrıca ben sanamı şikayet ettim !

Lütfen saygılı olalım. O sizin üstünüz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2012 Saat: 16:23)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sana öyle görünebilir ayrıca ben sanamı şikayet ettim !
(10-07-2012 Saat: 16:28)Youngix Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Lütfen saygılı olalım. O sizin üstünüz.
Sorun Yok Arkadaş Biraz Heyecanlı ;)

önce düzgün konuşmayı öğren + şikayet ettiğin kişi kendini sürekli geliştiren birisi şikayetin benim gözümde kıskançlık sen o rütbede değilsin diye açıkca kıskanıyorsun sende çalış sende forumda bulun sende üyelere yardım et çalışmaların kötüde olsa alın göreve ama kendini geliştirme şartı ile.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben ona kırıcı birşey söylemedim sadece bir şikayet neden bukadar büyütüldü ! ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2012 Saat: 16:29)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben ona kırıcı birşey söylemedim sadece bir şikayet neden bukadar büyütüldü ! ??

Şikayet eden kişinin onu kıskanması yüzündün büyüdü.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kıskanmak :D hahaha rokcuyumu kıskancam ?? :D güldürdün ahahhhhaa rockcu222 neresini kıskanıyım ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yardım et, tasarım yap sende ol. Konuyu uzatmaya gerek yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping