07-07-2012 Saat: 19:25
Merhaba arkadaşlar WM Okulu adlı sitemin teması bana aittir ben yaptım butonlar vb. upload ettim aradım buldum normalde paylaşmayacaktım ama diğer admin forumdan ayrılınca önümde bir engel kalmadı geçenlerde birisi istemişti temayı paylaşamamıştım artık paylaşıyorum tema nın sağ blok kısmını nasıl editlerim diyen arkadaşlar kesinlikle olacak biliyorum şöyle yapacaksınız;
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - anasyafa şablonlar - index burada kodlar editleyin kullanın.
Postbit'deki WM Okulu Üye Bilgileri vb. Yazıyı Nasıl Editlerim;
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - postbit şablonlar - postbit_authot_user buradan arkadaşlar.
Bir Ricam Var Footer'daki Adımı Lütfen Silmeyin Emek Hırsızlığı Sonucu Siteniz Silinebilir.(1 kişinin sitesi temamın copyrightını değiştirdiği için silindi bilginize)
Not:Temada sorun yaşayan mesaj atsın ve sorununu düzgün bir şekilde yada resimle belirtsin.
Resimler + XML;
Canlı Demo
XML:
İyi Forumlar Güle Güle Kullanın Footer'daki Adımı Silen Sitesinin Silinmeye Kadar Yolu Var Belirtim.
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - anasyafa şablonlar - index burada kodlar editleyin kullanın.
Postbit'deki WM Okulu Üye Bilgileri vb. Yazıyı Nasıl Editlerim;
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - postbit şablonlar - postbit_authot_user buradan arkadaşlar.
Bir Ricam Var Footer'daki Adımı Lütfen Silmeyin Emek Hırsızlığı Sonucu Siteniz Silinebilir.(1 kişinin sitesi temamın copyrightını değiştirdiği için silindi bilginize)
Not:Temada sorun yaşayan mesaj atsın ve sorununu düzgün bir şekilde yada resimle belirtsin.
Resimler + XML;
Canlı Demo
XML:
Kod:
http://forum-code.vacau.com/wmokuluv1/WMOkulu%20v1-theme.xml
İyi Forumlar Güle Güle Kullanın Footer'daki Adımı Silen Sitesinin Silinmeye Kadar Yolu Var Belirtim.