Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WM Okulu v1 Teması Yapım FeneRLyy
Merhaba arkadaşlar WM Okulu adlı sitemin teması bana aittir ben yaptım butonlar vb. upload ettim aradım buldum normalde paylaşmayacaktım ama diğer admin forumdan ayrılınca önümde bir engel kalmadı geçenlerde birisi istemişti temayı paylaşamamıştım artık paylaşıyorum tema nın sağ blok kısmını nasıl editlerim diyen arkadaşlar kesinlikle olacak biliyorum şöyle yapacaksınız;
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - anasyafa şablonlar - index burada kodlar editleyin kullanın.
Postbit'deki WM Okulu Üye Bilgileri vb. Yazıyı Nasıl Editlerim;
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonu - postbit şablonlar - postbit_authot_user buradan arkadaşlar.
Bir Ricam Var Footer'daki Adımı Lütfen Silmeyin Emek Hırsızlığı Sonucu Siteniz Silinebilir.(1 kişinin sitesi temamın copyrightını değiştirdiği için silindi bilginize)
Not:Temada sorun yaşayan mesaj atsın ve sorununu düzgün bir şekilde yada resimle belirtsin.
Resimler + XML;
wmokulu1.png
wmokulu2.PNG
wmokulu3.PNG
wmokulu4.PNG

Canlı Demo

XML:
Kod:
http://forum-code.vacau.com/wmokuluv1/WMOkulu%20v1-theme.xml

İyi Forumlar Güle Güle Kullanın Footer'daki Adımı Silen Sitesinin Silinmeye Kadar Yolu Var Belirtim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 19:30)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler.

Rica ederim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sağol
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 19:53)SampByMusti Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağol

Rica ederim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema :) Teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 20:07)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel tema :) Teşekkürler.

Rica Ederim Ne Demek :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Tema Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform