Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L34DRi CS Rank Seti v2.0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni rank setimle sizlerleyim. :)

Bu kez biraz daha geliştim.Ve sizler için Counter Strike rank seti hazırladım.Umarım rank setimi beğenirsiniz.İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.Yeter ki mantıklı olsun.

Demolara geçelim.

admin.png

ban.png

grfkr.png

kurucu.png

mod.png

s-mod.png

uye.png

Bunlar demo amaçlıdır.Dosyanın içinde PSD'si var.Oradan istedğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz.

DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

İyi Forumlar.Yorumlarınızı Bekliyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz basit olmuş...
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arka plan olmamış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şefim Resim sade olmuş font ve arkaplanı beğendim :) başarılarınızın devamını dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2012 Saat: 03:57)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şefim Resim sade olmuş font ve arkaplanı beğendim :) başarılarınızın devamını dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
süper olmuş teşekkürler bunu forumumda kullanabilirm !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ooo şefim siz rankta mı yapıyordunuz :D
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anladığım kadarıyla soldaki resim png değildi siz yaptınız etrafında hafif açıklar var siz yapmadıysanız bile yapan kişi profesyonel değilmiş.

Stiller ve arkaplan pek olmamış mesela arkaplana daha siyah bir gradient opallığı 86% olacak şekilde ayarlayıp arkasına bir pattern koya bilirdiniz. böylece pattern çok açık ve canlı olmazdı.

Geliştirirsiniz :)

Font ile stroke beğendim ama yazı renkleri pek uyuşmamış hep uyum içinde olmasını sağlayın mesela yazılar tasarımın içindeki bir renk olabilir. mesela soldaki logunun grisini alabilirdik.

Bunları dikkate alırsanız iyi şeyler çıkartırsnız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu ikinci rank setimdi.O zamanlar acemiydim :) CS ikonunu ben yapmadım.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha iyi olabilirdi birde tam png olmamış :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2012 Saat: 11:52)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha iyi olabilirdi birde tam png olmamış :)

O zamanlar acemiydim.... :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence gayet güzel +rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pek güzel olmamış :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:52)lord_feyk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence gayet güzel +rep

(13-09-2012 Saat: 23:10)*Pяøмєтнeuѕ™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: pek güzel olmamış :(

Yorumlarınız için teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Acemilige gore normalmis yine yani :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2012 Saat: 00:13)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Acemilige gore normalmis yine yani :)

Yorumunuz için teşekkürler.Konu 1-2 yıl daha güncel kalacağa benziyor :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping