Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hareketli Kullanıcı Adı
Bu kod: kullanıcı adınızı "outer glow" şeklinde renklendirmeye yarar.

Kullanımı:
Yönetim paneli > Kullanıcılar & Gruplar > Gruplar > (Hangi gruba yapmak istiosanız o gruba tıklayın) >> Kullanıcı Adı Stili < ordaki bulunan boşluğun tamamını alttaki kodla değiştirin.

Kod:
Kod:
<span style="background transparent; color: red; text-shadow: 0px 0px 5px;"><b>{username}</b></span>

Tüm tarayıcılarda çalışan kod:
Kod:
<font color="red"><span style="text-shadow: 0px -3px 5px red;"><strong>Alexander William Laurel</strong></span></font>

Dilerseniz link efekti (etrafında şimşekler çakan vb) şeklinde de yapabilirsiniz. Bunun kodu ise aşağıdadır:

Kod:
<span style="background: url(&quot;http://www.mybbiran.com/upload/uploads/1323835401.gif&quot;) repeat-x scroll 0% 0% transparent; color: red; text-shadow: 0px 0px 5px;"><strong>{username}</strong></span>

Ekran Görüntüsü:
4ktrps.jpg

Önemli NOT: Hangi rengi yapmak istiyorsanız kodda bulunan "red" yazısının yerine renkler yazabilirsiniz. Renkler ise aşağıdaki gibidir:

Beyaz renk için = White
Sarı renk için = Yellow
Gri renk için = Grey
Turuncu renk için = Orange
Kırmızı renk için = Red
Pembe renk için = Pink
Yeşil renk için = Green
Mavi renk için = Blue
Turkuaz renk için = Turquoise
Kahverengi renk için = Brown
Siyah renk için = Black

Renklerin açık veya koyu olduğunu belirtmek için, Light ve Dark kelimelerini kullanabilirsiniz. Örneğin:

Darkblue = Koyu mavi
Lightblue = Açık mavi
gibi.

Not: Konu Orjinaldir, kendi anlatımımdır! AloneBoss

Bir Not daha: Kod sadece Mozilla Firefox'ta çalışır. Diğer tarayıcılarda seçtiğiniz renk görünür.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler denicem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm renkler için: Buradan.
Sağol bu arad ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim chrome çalıştı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel paylaşım..teşekkurler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ÇOK SAOL çok işime yaradı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emeğe saygı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yaptım ama bende yine de normal renk oldu.Böyle parlak olmadı.Neden olabilir ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazı stili sadece Mozilla Firefoxta gözükür ..!
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2011 Saat: 16:45)Apacikinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazı stili sadece Mozilla Firefoxta gözükür ..!

Fakat bazı sitelere Google Chorme İle Girdim Oralarda Gözüküyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyorum onlarda farklı kodlarla yapıolar galiba özellikle paralı hostinglerde gözüküo.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2011 Saat: 17:23)Apacikinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyorum onlarda farklı kodlarla yapıolar galiba özellikle paralı hostinglerde gözüküo.

Paralı, parasız farketmiyo, kod'a göre değişir. Hangi sitede gördün link verir misin?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2011 Saat: 19:14)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-12-2011 Saat: 17:23)Apacikinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyorum onlarda farklı kodlarla yapıolar galiba özellikle paralı hostinglerde gözüküo.

Paralı, parasız farketmiyo, kod'a göre değişir. Hangi sitede gördün link verir misin?

arkaplanı renkli olan bir kullanıcı adı lazım webbos daki gibi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Piskanın sitesinde gözüküodu chrome ile bakıldığında filen 10tl.net dışı bir site.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2011 Saat: 19:20)piskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Aşağıdaki kodda; red> arkaplan, white> yazının rengi
Kod:
<font style="background-color: red;" color="white"><strong>{username}</strong></font>
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2011 Saat: 19:37)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-12-2011 Saat: 19:20)piskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Aşağıdaki kodda; red> arkaplan, white> yazının rengi
Kod:
<font style="background-color: red;" color="white"><strong>{username}</strong></font>

Teşekkürler Kardeş.. :D

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ABİ BEN FORUM KURMAYI BECEREMEDIM KURUYORUMDA ÜYE OLAMIYORLAR İNGİLİZCE OLUYOR FELAN AYARLARMISIN BENİM MSNEM UZERİNE FORUM KURARMISIN MSN Yasak! BU KURURMUSUN ABİ LÜTFEN
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/search.php Sorun neyse arama yap, tüm çözümler sitede mevcut zaten
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler işime yaradı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi