Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Teması: Orijinal Yapıyı Koruyarak Modern ve Sadeleştirilmiş Tasarım!
MyBB Teması: Orijinal Yapıyı Koruyarak Modern ve Sadeleştirilmiş Tasarım!

Merhaba MyBB Kullanıcıları,
Sitenizin görünümünü modernleştirmek, hızlı ve sade bir deneyim sunmak ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz!
MyBB Teması: Orijinal Yapıyı Koruyarak Modernleşin!
, MyBB forum sisteminizi orijinal yapısını bozmadan, gereksiz öğelerden arındırarak tamamen sadeleştirilmiş ve şık bir tasarım sunuyoruz. Temamız, forum yapısının sadeliğini bozmadan görsel açıdan estetik ve kullanıcı dostu bir deneyim sağlar.
Neden Bu Temayı Tercih Etmelisiniz?
  1. Sadeleştirilmiş Tasarım
    Temamızda, gereksiz öğeleri kaldırarak yalnızca önemli ve fonksiyonel bileşenleri bırakıyoruz. Forumunuzun genel görünümünü modern ve temiz tutuyoruz.
  2. Orijinal MyBB Yapısına Sadık
    MyBB’nin kullanım alışkanlıklarını bozmadan, forumunuzu daha şık ve profesyonel bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu sayede, kullanıcılarınız alıştıkları yapıdan şaşmadan yeni tema ile deneyim yaşayacaklar.
  3. Kullanıcı Dostu ve Kolay Yönetim
    Temanın yönetimi oldukça basit olacaktır
Özellikler
  • Modern Renk Şeması: Sade ve göz yormayan renk tonları.
  • Düzgün ve Şık Yazı Tipleri: Okunabilirliği yüksek, estetik fontlar.
  • Gereksiz Öğeler Kaldırıldı: Yalnızca önemli bileşenler sunuluyor.
Tema Satın Alarak Ne Kazanırsınız?
  1. Özgün ve Profesyonel Tasarım
    Siteniz, forumlar arasında fark yaratacak özgün ve modern bir tasarıma sahip olur.
  2. 7/24 Destek
    Tema kurulumunda ve özelleştirme isteklerinizde sürekli destek sağlıyoruz.
  3. Kolay Özelleştirme
    Temayı ihtiyaçlarınıza göre kolayca özelleştirebilirsiniz.
resimler örnek Çalışmalardır v

Fiyatlandırma ve Sipariş
Fiyatlar, tema ve özelleştirme taleplerinize göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi almak ve özel teklif almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

r2xwama.pngpuevr38.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler: stabil
(14-06-2025 Saat: 02:05)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MyBB Teması: Orijinal Yapıyı Koruyarak Modern ve Sadeleştirilmiş Tasarım!

Merhaba MyBB Kullanıcıları,
Sitenizin görünümünü modernleştirmek, hızlı ve sade bir deneyim sunmak ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz!
MyBB Teması: Orijinal Yapıyı Koruyarak Modernleşin!
, MyBB forum sisteminizi orijinal yapısını bozmadan, gereksiz öğelerden arındırarak tamamen sadeleştirilmiş ve şık bir tasarım sunuyoruz. Temamız, forum yapısının sadeliğini bozmadan görsel açıdan estetik ve kullanıcı dostu bir deneyim sağlar.
Neden Bu Temayı Tercih Etmelisiniz?
  1. Sadeleştirilmiş Tasarım
    Temamızda, gereksiz öğeleri kaldırarak yalnızca önemli ve fonksiyonel bileşenleri bırakıyoruz. Forumunuzun genel görünümünü modern ve temiz tutuyoruz.
  2. Orijinal MyBB Yapısına Sadık
    MyBB’nin kullanım alışkanlıklarını bozmadan, forumunuzu daha şık ve profesyonel bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu sayede, kullanıcılarınız alıştıkları yapıdan şaşmadan yeni tema ile deneyim yaşayacaklar.
  3. Kullanıcı Dostu ve Kolay Yönetim
    Temanın yönetimi oldukça basit olacaktır
Özellikler
  • Modern Renk Şeması: Sade ve göz yormayan renk tonları.
  • Düzgün ve Şık Yazı Tipleri: Okunabilirliği yüksek, estetik fontlar.
  • Gereksiz Öğeler Kaldırıldı: Yalnızca önemli bileşenler sunuluyor.
Tema Satın Alarak Ne Kazanırsınız?
  1. Özgün ve Profesyonel Tasarım
    Siteniz, forumlar arasında fark yaratacak özgün ve modern bir tasarıma sahip olur.
  2. 7/24 Destek
    Tema kurulumunda ve özelleştirme isteklerinizde sürekli destek sağlıyoruz.
  3. Kolay Özelleştirme
    Temayı ihtiyaçlarınıza göre kolayca özelleştirebilirsiniz.
resimler örnek Çalışmalardır v

Fiyatlandırma ve Sipariş
Fiyatlar, tema ve özelleştirme taleplerinize göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi almak ve özel teklif almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

r2xwama.pngpuevr38.png

kl48rkw.pngoahrp44.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yeni Konu Aç yada Konu Aç butonunu unutmuşsunuz sanırım, böyle çok sade olur bazı butonları eklerseniz daha iyi olabilir :D
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave

11.png?ex=68fc124d&is=68fac0cd&hm=74524a...y=lossless
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
BEDAVA YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLE BULMAK ZOR AMA İSTEYEN OLURSA DİYE (CHATGPT):

🔧 1. Tema Dosyalarının Yedeğini Al
İlk iş olarak temada değişiklik yapmadan önce tema dosyalarının ve şablonlarının bir yedeğini al. Bu sayede bir sorun olursa kolayca geri dönebilirsin.

🎨 2. Renk Değiştirmek için En Doğru Yer: global.css
MyBB’de temanın asıl renk tanımları

Kod:
global.css

dosyasında yer alır. Bu dosyaya admin paneli üzerinden ulaşabilirsin:
Admin Paneli > Templates & Style > Themes > [Teman] > global.css (Editor modunda aç)

🧩 3. Hangi Renkleri Değiştireceksin?

Genellikle değiştirilmek istenen renkler şunlardır:
  • Arka plan rengi (
    Kod:
    body
    ,
    Kod:
    .trow1
    ,
    Kod:
    .trow2
    )
  • Butonlar (
    Kod:
    .button
    ,
    Kod:
    .button: hover
    )
  • Başlıklar (
    Kod:
    .thead
    )
  • Link renkleri (
    Kod:
    a
    ,
    Kod:
    a:hover
    )
  • Yazı rengi (
    Kod:
    body
    ,
    Kod:
    .post_content

Örneğin:

css > KopyalaDüzenle

Kod:
body {
    background: #f5f5f5; /* Arka plan rengi */
    color: #333;         /* Yazı rengi */
}
a {
    color: #0073e6;      /* Link rengi */
}
a:hover {
    color: #005bb5;
}
.thead {
    background: #004080; /* Başlık alanı rengi */
    color: #fff;
}

🧪 4. Temanın Orjinalliğini Bozmadan Nasıl Değişiklik Yapılır?

🔹 A. Küçük CSS Üzerinden Değişiklik

Karmaşık yapıyı bozmadan sadece birkaç rengi değiştirmek için

Kod:
global.css

'in en altına yeni kurallar yazabilirsin. Örneğin:

css > KopyalaDüzenle

Kod:
/* Kendi özel renk ayarların */
.thead {
    background-color: #1a1a1a !important;
}
!important

ile mevcut renklerin üzerine yazılmasını garanti edersin.

🔹 B. Özel CSS Dosyası Eklemek (İsteğe bağlı)
Eğer çok fazla değişiklik yapacaksan ama temayı değiştirmek istemiyorsan özel bir CSS dosyası tanımlayabilirsin.

1. FTP ile
    Kod:
    /images/custom.css
    gibi bir dosya yükle.
  2. Kod:
    headerinclude
    şablonuna aşağıdaki satırı ekle:

html > KopyalaDüzenle
Kod:
<link rel="stylesheet" href="images/custom.css" type="text/css">

🔍 5. Renk Kodlarını Nereden Alabilirim?

Kendi zevkine göre renkleri belirlemek için şu araçlardan faydalanabilirsin:

📱 Mobil Uyumluluğu Unutma
Renkleri değiştirirken mobil görünümü de kontrol et. Temaların bazılarında responsive ayarlarda farklı CSS’ler uygulanır. Gerekirse tarayıcı geliştirici araçlarını kullan (F12 > Mobil görünüm).
Ara
PGM
Teşekkür verenler: xKenan
(14-06-2025 Saat: 04:27)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Konu Aç yada Konu Aç butonunu unutmuşsunuz sanırım, böyle çok sade olur bazı butonları eklerseniz daha iyi olabilir :D

unutmadım bilerek kaldırdım  sabit bir yere eklenmesi geliştirilecekdaha
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2025 Saat: 07:59)stabil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BEDAVA YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLE BULMAK ZOR AMA İSTEYEN OLURSA DİYE (CHATGPT):

🔧 1. Tema Dosyalarının Yedeğini Al
İlk iş olarak temada değişiklik yapmadan önce tema dosyalarının ve şablonlarının bir yedeğini al. Bu sayede bir sorun olursa kolayca geri dönebilirsin.

🎨 2. Renk Değiştirmek için En Doğru Yer: global.css
MyBB’de temanın asıl renk tanımları

Kod:
global.css

dosyasında yer alır. Bu dosyaya admin paneli üzerinden ulaşabilirsin:
Admin Paneli > Templates & Style > Themes > [Teman] > global.css (Editor modunda aç)

🧩 3. Hangi Renkleri Değiştireceksin?

Genellikle değiştirilmek istenen renkler şunlardır:
  • Arka plan rengi (
    Kod:
    body
    ,
    Kod:
    .trow1
    ,
    Kod:
    .trow2
    )
  • Butonlar (
    Kod:
    .button
    ,
    Kod:
    .button: hover
    )
  • Başlıklar (
    Kod:
    .thead
    )
  • Link renkleri (
    Kod:
    a
    ,
    Kod:
    a:hover
    )
  • Yazı rengi (
    Kod:
    body
    ,
    Kod:
    .post_content

Örneğin:

css > KopyalaDüzenle

Kod:
body {
    background: #f5f5f5; /* Arka plan rengi */
    color: #333;         /* Yazı rengi */
}
a {
    color: #0073e6;      /* Link rengi */
}
a:hover {
    color: #005bb5;
}
.thead {
    background: #004080; /* Başlık alanı rengi */
    color: #fff;
}

🧪 4. Temanın Orjinalliğini Bozmadan Nasıl Değişiklik Yapılır?

🔹 A. Küçük CSS Üzerinden Değişiklik

Karmaşık yapıyı bozmadan sadece birkaç rengi değiştirmek için

Kod:
global.css

'in en altına yeni kurallar yazabilirsin. Örneğin:

css > KopyalaDüzenle

Kod:
/* Kendi özel renk ayarların */
.thead {
    background-color: #1a1a1a !important;
}
!important

ile mevcut renklerin üzerine yazılmasını garanti edersin.

🔹 B. Özel CSS Dosyası Eklemek (İsteğe bağlı)
Eğer çok fazla değişiklik yapacaksan ama temayı değiştirmek istemiyorsan özel bir CSS dosyası tanımlayabilirsin.

1. FTP ile
    Kod:
    /images/custom.css
    gibi bir dosya yükle.
  2. Kod:
    headerinclude
    şablonuna aşağıdaki satırı ekle:

html > KopyalaDüzenle
Kod:
<link rel="stylesheet" href="images/custom.css" type="text/css">

🔍 5. Renk Kodlarını Nereden Alabilirim?

Kendi zevkine göre renkleri belirlemek için şu araçlardan faydalanabilirsin:

📱 Mobil Uyumluluğu Unutma
Renkleri değiştirirken mobil görünümü de kontrol et. Temaların bazılarında responsive ayarlarda farklı CSS’ler uygulanır. Gerekirse tarayıcı geliştirici araçlarını kullan (F12 > Mobil görünüm).
bana bak sen bi  “Sürekli gelip hiçbir çaba göstermeden ‘ChatGPT bana kod ver’ demekle bu iş yürümez. Kod yazmak, öğrenmek, anlamak emek ister. Hazıra konarak konuma  laf sokma  , . Aksi halde bu ortamı baltalıyorsunuz.”
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kanklar kardeşim konuna laf soktuğum falan yok ancak herkesin yapay zeka olmadan bile basitçe yapabileceği şeyi ücrete tabii tutmuşsun. Ben kendine yazık etme zamanını boşa harcama havanda su dövme diye söylüyorum. MyBB kullanan artık 5-10 kişi anca ya vardır yada yoktur ki binlerce free/null/warez tema varken gelip sana para bayılacağını düşünmen biraz komik hele bu zamanda yani. Ayrıca bu para istediğin şeyleri zerre kadar web tasarımdan anlayan herkes basitçe global.css'den zaten yapabilir sanki Demir Kubbe'ye kod yazmışsın gibi "kod yazmak, anlamak emek" cart curt geç bunları. Yaptığın şeye saygım var yanlış anlama ama yolda taş bulsan satışa çıkarıyorsun. Ayrıca tasarımların berbat. Renk uyumları yok. Fixed değerleri düzenli değil. Onu geçtim her şey para değil madem tasarımcısın kod yazıyorsun (ki yazmadığını biliyoruz öncelerden) o zaman kendin ürettiğin şeylerin demosunu sunacaksın. Bazı temalarını ücretsiz vereceksin ki insanlarında ayağı alışsın. 5 dakikalık bir iş yapıyorsun resim atıyorsun hiçbir şey daha hazır bile değil sonra (herkesin her türlü yapabileceği basit bir şeyi) parayla satışa sunuyorsun. Yani insanların artık zekasını küçümsemeyin.

Madem satış yapmak istiyorsun böyle basit ve yıllanmış şeyler yapana kadar gündeme ve çağa ayak uyduran yazılımlar ve tasarımlar yap. Daha mobil tasarımdan bile yoksunsun bide para istiyorsun :)

Neyse dostum yıllardır herkes sana bu konuda ki negatif düşünceleri aktarmış ama yıllar geçmesine rağmen hiçbir ilerleme sağlayamamışsın. Elimden gelen bir şey yok iyi satışlar sana..
Ara
PGM
Teşekkür verenler: xKenan
(15-06-2025 Saat: 18:23)stabil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kanklar kardeşim konuna laf soktuğum falan yok ancak herkesin yapay zeka olmadan bile basitçe yapabileceği şeyi ücrete tabii tutmuşsun. Ben kendine yazık etme zamanını boşa harcama havanda su dövme diye söylüyorum. MyBB kullanan artık 5-10 kişi anca ya vardır yada yoktur ki binlerce free/null/warez tema varken gelip sana para bayılacağını düşünmen biraz komik hele bu zamanda yani. Ayrıca bu para istediğin şeyleri zerre kadar web tasarımdan anlayan herkes basitçe global.css'den zaten yapabilir sanki Demir Kubbe'ye kod yazmışsın gibi "kod yazmak, anlamak emek" cart curt geç bunları. Yaptığın şeye saygım var yanlış anlama ama yolda taş bulsan satışa çıkarıyorsun. Ayrıca tasarımların berbat. Renk uyumları yok. Fixed değerleri düzenli değil. Onu geçtim her şey para değil madem tasarımcısın kod yazıyorsun (ki yazmadığını biliyoruz öncelerden) o zaman kendin ürettiğin şeylerin demosunu sunacaksın. Bazı temalarını ücretsiz vereceksin ki insanlarında ayağı alışsın. 5 dakikalık bir iş yapıyorsun resim atıyorsun hiçbir şey daha hazır bile değil sonra (herkesin her türlü yapabileceği basit bir şeyi) parayla satışa sunuyorsun. Yani insanların artık zekasını küçümsemeyin.

Madem satış yapmak istiyorsun böyle basit ve yıllanmış şeyler yapana kadar gündeme ve çağa ayak uyduran yazılımlar ve tasarımlar yap. Daha mobil tasarımdan bile yoksunsun bide para istiyorsun :)

Neyse dostum yıllardır herkes sana bu konuda ki negatif düşünceleri aktarmış ama yıllar geçmesine rağmen hiçbir ilerleme sağlayamamışsın. Elimden gelen bir şey yok iyi satışlar sana..
 Kanklar kim ? arkadaş sen yapay zekayla hazırlayıp yazıyorsun kanklar kanklar yeter ne iyi ban yemişsin yettin sen bi şal arkadaşım konuyu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Dostum ben seni kazanmaya çalışıyorum. Ban yemiş olabilirim sorun değil illaki hatam olmuştur sorun benim senin banlanman değil ben düzgünce ifade ediyorum. Bana desen ki "destek olur musun?" ücret bile öderim ancak zerre kadar eleştiri yapıldığında hemen savaş ilan ediyorsun.

Kimse kusursuz yada mükemmel değil. Yapmış olduğumuz sanatın veya tasarımın illaki hataları olacaktır gözden de kaçabilir. Burada önemli olan saygı çerçevesinde mevcut hataların biz insanlar tarafından tespit edilerek bize yansıtılmasıdır. Bizde Feedback toplayıp ilgili hataları düzeltmeliyiz dünyanın kanunu budur. Biz sana hatalısın, beceremiyorsun demiyoruz sadece gözden kaçırdığın veya istemeden yaptığın hataları söylüyoruz. Bu seni veya tasarımını aşağılamak, baltalamak veya küçük düşürmek değil bilakis senin yapmış olduğun tasarımla ilgileniyoruz ki sana Feedback zahmetinde bulunuyoruz. Asıl teşekkür etmen lazımken sen bize resmen savaş açıyorsun "@admin banla şunu" vs.

Tasarımın hakkında hatalarını söylemek veya beğenmemek saygısızlık değil insanın pek tabi doğal hakkıdır. Seni dikkate almasak sana yazma zahmetinde zaten bulunmazdık. Diğer açtığın konuda " Tasarım leş gibi...." bilerek yazdım çünkü ben sana saygıyla yaklaşırken sen ortalığı ateşe verdin. Yapma dostum bunu sende bende insanız kimse mükemmel değil, muhteşem değil, kusursuz değil, hatasız değil. Gelen eleştirilere eyvallah demek senin ve tasarımının kalitesini oldukça artıracaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler: La Fontaine , Syonymous

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform