https://instagram.com/alphazzers

Anket Başlığı: Sizce İlk Denememe Göre Rank'lar Nasıl ?
Mükemmel.!
0%
0 0%
Berbat :(
0%
0 0%
İyi :P
0%
0 0%
Kötü :/
0%
0 0%
Eh İşte İdare Eder <3<
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GalataSaray]Rank Setim v1[GIF]
Doha Çok Yeniyim Sizce Ranklarım nasıl Bu işi az Çok Becerebiliyormuyum Ne Dersiniz ??

ADMİN

c68dg.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÜYE

c68dz.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MODERATÖR

c68gp.gif
BANLI ÜYE

c68hm.gif
S.MODERATÖR

c68hy.gif
CO-ADMIN

c68k1.gif

Sizce Nasıl İlk Denemem Dakikalar Önce Başladım bu İşe Aslında 3 - 4 saat önce yapmıştım Ama sert Tepki görünce yenilerini Yaptım Ekledim Sizce Nasıl ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk yaptığın şeyi paylaşırsan ohooo..

Önce kendini bir geliştir en iyi düşündüğünü bizimle paylaş derim çok eksiklerin var..

Birde adı Ran değil "Rank"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+Güncell Grafiker'im Sizde Yorumunuzu Düzeltirmisiniz ( sadece Ricada Bulunuyorum ) :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
++GüceLL++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Toplar şekilsiz olmus ve png kesilmemis yani kötü kusura bakma
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 08:54)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Toplar şekilsiz olmus ve png kesilmemis yani kötü kusura bakma

+

Yaptığın gifler her rütbede farklı yani dengesiz yapmışsın onları düzelt..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Biraz Dengesiz Oldu Adobe photoshop ' la yaptım dengeleyemedim karıştı Bide Top şeklini PNG ile nasıl düzenleye bilirim Grafik'erim Yardımcı olurmusunuz forumda bulamadım bunun için özel bir ders varmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 17:02)GirForumAGir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Biraz Dengesiz Oldu Adobe photoshop ' la yaptım dengeleyemedim karıştı Bide Top şeklini PNG ile nasıl düzenleye bilirim Grafik'erim Yardımcı olurmusunuz forumda bulamadım bunun için özel bir ders varmı ?

Google'a top png yada ball png yaz..

farklı kaydet sonrada phohothop'ta aç..

Marquee Tool ile seçip ctrl+c yapcağın tasarıma gelip ctrl+v

Sonra istediğin gibi şekillendir..

Bu biraz uzun yolu kısa yoluda var istersen ama bunu ören derim herşeyde işe yarar..Tüm tasarımlarda..

Olmadı

Yeni bir sayfa aç top resmini kopyala sonra açtığın sayfaya yapıştır..

Paint Bucket Tool'u seç orda Mode var onu clear yap tolerans var onuda 20 yap silmek istediğin yerleri sil :) sonrada png olarak ister kaydet ister kullan..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 17:11)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-08-2012 Saat: 17:02)GirForumAGir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Biraz Dengesiz Oldu Adobe photoshop ' la yaptım dengeleyemedim karıştı Bide Top şeklini PNG ile nasıl düzenleye bilirim Grafik'erim Yardımcı olurmusunuz forumda bulamadım bunun için özel bir ders varmı ?

Marquee Tool ile seçip ctrl+c yapcağın tasarıma gelip ctrl+v

Bu biraz uzun yolu kısa yoluda var istersen ama bunu ören derim herşeyde işe yarar..Tüm tasarımlarda..

Olmadı

Paint Bucket Tool'u seç orda Mode var onu clear yap tolerans var onuda 20 yap silmek istediğin yerleri sil :) sonrada png olarak ister kaydet ister kullan..

Grafiker2im Allah razı olsunda Rep'inide Verdim Teşekkürler Ama Benimkisi Türkçe Adobe photoshop cs3 Türkçe Türkçe anlatırmısın dediklerinden hiç bisi anlamadım :D Lüfen Daha açıklayıcı olurmusun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Dörtgen İşaretleme araci ile seçip ctrl+c yapcağın tasarıma gelip ctrl+v

Olmadı

Boya Kovası Aracı'nı seç orda Mod var onu temizle yap tolerans var onuda 20 yap silmek istediğin yerleri sil :) sonrada png olarak ister kaydet ister kullan..

TÜRKÇELEŞTİRİLDİ :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 18:16)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Google'a top png yada ball png yaz..

Dörtgen İşaretleme araci ile seçip ctrl+c yapcağın tasarıma gelip ctrl+v

Olmadı

Boya Kovası Aracı'nı seç orda Mod var onu temizle yap tolerans var onuda 20 yap silmek istediğin yerleri sil :) sonrada png olarak ister kaydet ister kullan..

TÜRKÇELEŞTİRİLDİ :)

Bak İşte Şimdi anladım Hemen Başlıyorum Teşekkürler Rep Verildi ! :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GünCeLL++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit olmuş üzerinde çalışılmalı ama ilke göre fena sayılmaz :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2012 Saat: 20:22)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit olmuş üzerinde çalışılmalı ama ilke göre fena sayılmaz :)

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping