07-07-2012 Saat: 15:47
Ad & Soyad : Cengizhan YILDIZ
Okul: vermek istemiyorum
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: vermek istemiyorum
html bilgisi: Var
css bilgisi: Çok Az neredeyse yok.
php programlama bilgisi: Yok
diğer bilgileriniz: Grafik Tasarım & Photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : forum.mertkahveci.com - hilehack.com eskiden vardı fakat kapandı siteler
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : deleteforumtr.10tl.net - hilehackforum.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 18
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Tema
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet, kendimi grafik ve tasarım alanında yenilikçi olarak niteliyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Adım Cengizhan YILDIZ 16 yaşındayım Rize / Çayeli'nde oturuyorum.
Okul: vermek istemiyorum
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: vermek istemiyorum
html bilgisi: Var
css bilgisi: Çok Az neredeyse yok.
php programlama bilgisi: Yok
diğer bilgileriniz: Grafik Tasarım & Photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : forum.mertkahveci.com - hilehack.com eskiden vardı fakat kapandı siteler
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : deleteforumtr.10tl.net - hilehackforum.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 18
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Tema
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet, kendimi grafik ve tasarım alanında yenilikçi olarak niteliyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Adım Cengizhan YILDIZ 16 yaşındayım Rize / Çayeli'nde oturuyorum.