Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dangerous Teması
Çok uzun süredir tema sorumlularından yüklenmesini bekleyen temalardan biri olan Dangerous temasını upload ettim. Güle güle kullanın.

Emeğe saygı açısından hak ettiğimi düşünüyorsanız rep verebilirsiniz.
Kod:
http://youngftp.comeze.com/xml/dangerous.xml

Kullandıkça beni hatırlayın :)
Canlı demo: anatolia.10tl.net > Üye olun > Kullanıcı KP > Seçenekleri Düzenle > Forum stili > Dange
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az önce yüklediğin mor temanın butonları bozuk. Bu arada teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler bende bunu upload edicektim benden önce davrandın :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema mevcuttu fakat xml'i çökmüştü teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2012 Saat: 19:42)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Az önce yüklediğin mor temanın butonları bozuk. Bu arada teşekkürler.

Mor temanın butonları bozuk biliyorum. XML'i düzenlerken çok zorladın bu temada. İmages klasöründe olmayan klasörler xml'de vardı. O yüzden bazı yerleri / bozuk olan yerleri resim upload sitelerinden upload yapıp oraya kendiniz ekleyeceksiniz. Rica ederim :)
Hak ettiğimi düşünüyorsanız rep verebilirsiniz.

(05-07-2012 Saat: 19:42)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler bende bunu upload edicektim benden önce davrandın :)

Rica ederim :)

(05-07-2012 Saat: 19:43)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tema mevcuttu fakat xml'i çökmüştü teşekkürler.

O yüzden yükledim. Rica ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Young elini öpücem hacı abi newa için Adil S. kardeşime 5 rep verdim sanada dangerous için 5 rep vericem kardeşim (sonra laf arasında geçer bana verdi bana vermedi falaln suçlu olmayım) :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende yukeldım konuların altında o Düzenle filan yazcana Kare gibi şeyler çıkıyor neden acbaa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2012 Saat: 15:26)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bende yukeldım konuların altında o Düzenle filan yazcana Kare gibi şeyler çıkıyor neden acbaa

Butonlar bozuktur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım Teman Süper ancak Yeni Konu filan Yazan Yerlerde Buton yok. Konunun altındada Yok. Duzenle Butonları Filan nasıl ayarlıyabiliirm

nasıl ayarlanacak butonlar lütfen yapın kullanacağım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema bana ait değil. Ben upload ettim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform