Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben almanyadan geldim ve geri döndm!
10tl.neti 2010 dan beri oynuyom :)(;)();();() pardo oynuyom demişim :D :()(;)();(); almanyaya gitmiştim geri geldim beylerrrrrr ;)(;)(;) ;:D ;D; )(;;();989
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pardon diyeceğine orayı silseydin ya

(30-06-2012 Saat: 12:10)Mehmetalyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.neti 2010 dan beri oynuyom :)(;)();();() pardo oynuyom demişim :D :()(;)();(); almanyaya gitmiştim geri geldim beylerrrrrr ;)(;)(;) ;:D ;D; )(;;();989
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2012 Saat: 12:13)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pardon diyeceğine orayı silseydin ya

(30-06-2012 Saat: 12:10)Mehmetalyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.neti 2010 dan beri oynuyom :)(;)();();() pardo oynuyom demişim :D :()(;)();(); almanyaya gitmiştim geri geldim beylerrrrrr ;)(;)(;) ;:D ;D; )(;;();989

yok ben silmeyi severim pardon severim yazmıuşım sevmem ;();();();();(=);=););=);=);=;==;) f55 taaruz sana kopuyom ya :Ddddddddddddddd
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Amacın ne senin ? KİLİT !
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
valla bu hesabınında banlarlar söylim sen mehmeta ve galatasaraylyy'sin biliyoruz Almanya'ya gittim gibi saçma sapan bahanelerle yanıltmaya çalışma senin kim olduğunu herkes biliyor aynı şeyleri yine yaparsan yine ban yersin aklında bulunsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kilit açmayın boş konu + fake hesap ban.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping